2777
2789
عنوان

خسته ام 🫠

250 بازدید | 42 پست

یه جوری این ترم درسامو جمع کردم تو دانشگاه این اواخر که اگه الان بخوام اینجوری از اول ترم میخوندم یا برای کنکور میخوندم ،معدلم میشد بالای ۱۹ 😂کنکورمم زیر ۱۰۰ 😶

وی شب امتحانی میخواند و با نمره ی متوسط پاس میکند 😶

ولی جدی سر کلاس یه بخش زیادی رو خوب گوش کرده بودم و تک و توکم خونده بودم ولی خیلی فشار رومه ،دیشب فکر میکردم الاناست سکته کنم 🫠😂

هنوز سه تا امتحان دیگه مونده ...

تموم شوووو فقط ...

پارسال این موقع ها کنکورمم تموم بود ،همه اش خواب بودم و استرس داشتم که نشه ،الانم استرس درس دارم و خوابم به هم ریخته ...

صورتی که داغونه و زیر چشمای گود افتاده و ...،به زور اتو میزنم به لباسام ...امروز تو خیابون بهم متلک انداختن(بند ماسک باعث شده بود حسش نکنم ) ،اصلا نفهمیده بودم حتی خودکارم پشت گوشمه 😑

You're all the things I've got to remember

فکر میکنم نمیتونم چرا بخونم جمله ها رو . در کل زیاد سختی کشیدی در این امتحاناتت فهمیدم . 

جمله بندی ات اشتباهه؟

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتیندیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتیندیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمیدونم کدوم تاپیک بودیم دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر میکنم نمیتونم چرا بخونم جمله ها رو . در کل زیاد سختی کشیدی در این امتحاناتت فهمیدم . جمله بندی ا ...

آره جمله بندیم خطا داره ...دیشب نخوابیدم درست ،امشبم همینم ،چند شبه همینم 🫠دو هفته ست خواب درست و حسابی نداشتم 🫠

آره تقریبا همینه ...

[QUOTE=345316074]پزشکی [/QUOTE آزاد تهران خوابگاه داره ؟ کجا زندگی می کنید

نه نداره 

یا باید خوابگاه پیدا کنید یا خونه 

من خوابگاه نیستم ،یعنی بودم دووم نیاوردم 

خوابگاه چجوری پیدا کردید کجا و شرایط چجوری بود و هزینش الان منزل گرفتید؟

با بچه های دانشگاه قبل از اینکه بیاییم پرس و جو کردیم دیگه ...بعصی خوابگاه ها خوبن ،به خصوص خوابگاه هایی که بچه های دانشگاه با همن و ...،من شرایطم با هم اتاقیم اوکی نبود باعث شد کلا زده بشم از خوابگاه و به پیشنهاد یکی از دوستام که ترم بالایی بود و دوستاش شهرستانی بودن  از خوابگاه وسط امتحانای ترم یک زدم بیرون 

هزبنه خوب بالاعه 🫠ما هم کل پس اندازمون رفت پاش ...به خصوص که دانشگاه زرگنده ست  و خانواده دنبال محیط امن و نزدیک دانشگاه بودن برام 

با بچه های دانشگاه قبل از اینکه بیاییم پرس و جو کردیم دیگه ...بعصی خوابگاه ها خوبن ،به خصوص خوابگاه ...

همون هزینه خوابگاهی که اول رفته بودی چقدر بود و همچنین هزینه خونه آیی که گرفتید

همون هزینه خوابگاهی که اول رفته بودی چقدر بود و همچنین هزینه خونه آیی که گرفتید

خوابگاه بستگی داره دیگه ...

هم به تعداد نفرات ،هم محله 

تک نفره مثلا ۸ اینا رهن بود و اجاره ،دو نفره ۵ تا ۵ و نیم ،چهار و هشت نفره هم ۴ و نیم و سه و نیم و این جوری بود ،هزینه های جدید رو نمیدونم ،ولی دیگه کم و زیاد دارن 

رهن خونه هم بستگی داره دیگه ،نزدیک دانشگاه همه رقمی هست از ۱۰۰ رهن و ۱۰ به بالا اجاره هست تا ۵۰۰ به بالا و ...