2821
2789
عنوان

گدایی مدرن

| مشاهده متن کامل بحث + 1943 بازدید | 22 پست
خب کلا کلاهبرداری تقلب همه جا هست چه واقعیت چه مجازی هم داخل هم کشور های خارجی

اینجا چون برای فضای مجازی قانونی نیست هر کدوم از این بلاگرا به هر صورت که شده فقط میخوان مردم رو گول بزنن و پول به جیب بزنن یکی میاد عکس سگ و گربه مریض میزاره مردم رو میچاپه یکی از یه بچه مریض عکس میزاره کلی پول به جیب میزنه فرار میکنه پیجشو میبنده میره خلاصه هرکی به هر صورت که بتونه

من اومدم بیرون ی مشت بچه پر شدن اونجا اصن نمیشه با کسی حرف زد ی کامنت بزاری میریزن سرت

اینجا چون برای فضای مجازی قانونی نیست هر کدوم از این بلاگرا به هر صورت که شده فقط میخوان مردم رو گول بزنن و پول به جیب بزنن یکی میاد عکس سگ و گربه مریض میزاره مردم رو میچاپه یکی از یه بچه مریض عکس میزاره کلی پول به جیب میزنه فرار میکنه پیجشو میبنده میره خلاصه هرکی به هر صورت که بتونه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یوتیوب هم واقعا افتضاح مخصوصا ایرانی ها برای بازدید داشتن زیاد انقدر حرفا وحرکات زشت دارن من خودم تن ...

اره والا سوگنگ نام هست ميگفت حق دارن مردهاى كه اتاق پرو دارن دخترها ديدبزنن

به نظر من جدا از این بلاگرهای کلاه بردار

این کد میلی و بلو بعضی ها هی تاپیک میزنن وهزاران التماس  با کد من وارد شو هم یه نوع از گدایی مدرن هست👌👌

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
دقیقا.چون نبودش خییییلی بهتر از بودنشه

خیلی از نفرات معروف دنیا اصلا اینستا ندارن.

میگن حس ناکافی بودن میده، تازه دنیایی از سراب رو پیش پا می ذاره که هیچ وقت به ایده ال هاش نمیشه رسید. چون ایده الی مرز نداره و میذاره یه عمر دنبال چیزای پوچ بدویم.

شاد بودن رو از خیلی ها گرفته و استعمار مدرن که تبدیل کردن آدم ها به مصرف گرایی بالا حتی برا چیزایی که واقعاً نیاز ندارن، تبدیل کرده.

منم حذفش کردم و حالم بهتره. اونقدر مطالب هم نیاز ندارم یاد بگیرم. همش میرفت تو قسمت ذخیره ها😁

تازه سر مادر بودن یه عالم حس بد می داد که تو خوب نیستی و ..

درحالی که واقعیت روابط بر اساس چیزهای دیگه ایه

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز