arisajooon مدیر عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 3482 عنوان آ یو دی | مشاهده متن کامل بحث + 109 بازدید | 21 پست سلامبرای خارج کردن آ یو دی حتما باید تو دوره بود؟ کسی تو روز عادی خارج کرده؟ سالها خواننده خاموش بودم جدید نیستم برای سلامتی خودتون و عزیزانتون تو این کرونا یه صلوات بفرستید 1403/04/16 | 14:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6922 امیدوارم منم کم کنم توی ایتاگروه کالری شماری داریم ولی خیلی سختگیرانه است مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
نبات٢٨ عضویت: 1403/04/02 تعداد پست: 5577 با خارج کردنش شکم آب نمیشه ورزش کن زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!
arisajooon مدیر استارتر عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 3482 با خارج کردنش شکم آب نمیشه ورزش کن من الان تو دوره کاهش ورودی کالری هستم سالها خواننده خاموش بودم جدید نیستم برای سلامتی خودتون و عزیزانتون تو این کرونا یه صلوات بفرستید
arisajooon مدیر استارتر عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 3482 توی ایتاگروه کالری شماری داریم ولی خیلی سختگیرانه است رفتم ماما درآوردم سخت نبود ولی چشمام سیاهی رفت نشستم راحت شدم دیگه سالها خواننده خاموش بودم جدید نیستم برای سلامتی خودتون و عزیزانتون تو این کرونا یه صلوات بفرستید
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6922 رفتم ماما درآوردم سخت نبود ولی چشمام سیاهی رفت نشستم راحت شدم دیگه استرس گرفتت مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
arisajooon مدیر استارتر عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 3482 استرس گرفتت خیلی خجالت میکشم دس خودم نیست استرسم داشتم ولی وقتی داشت درمیاورد دردی نداشت یه حالتی شدم فقط سالها خواننده خاموش بودم جدید نیستم برای سلامتی خودتون و عزیزانتون تو این کرونا یه صلوات بفرستید
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6922 خیلی خجالت میکشم دس خودم نیست استرسم داشتم ولی وقتی داشت درمیاورد دردی نداشت یه حالتی شدم فقط آره یه چیزی ازشکم میکشن بیروندیگه مجبوریممنم خجالت میکشمخدایی میمیرم وزنده میشمولی راه دیگه ای نداره متاسفانه مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......