2777
2789
عنوان

نظرتون درباره زندگی متاهلی چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 36 پست

متاهلی خیلی خوبه اما به شرط انتخاب فرد درست و صد البته اینکه کسی که میخواد ازدواج کنه آگاه باشه از محدودیت ها و مسئولیت ها و ...

و همه اینا رو بپذیره!!!

کسایی که میگن ازدواج بده و فلان

یا درست انتخاب نکردن 

یا بی مسئولیت و تن پرور هستن

خدایا دوستت دارمممم ❣❣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم دوست دارم جدا بشم ولی تنهاییم دوست ندارم حس میکنم اگر جدا بشم دیگ هیچوقت نمتونم ازدواج کنم

مشکلت با همسرت اگه قابل حل شدنه حلش کن . تنهایی بعد طلاق خیلی سخته . من به امید ازدواج مجدد جدا نشدم فقط خواستم نجات پیدا کنم . کلا ازدواج دوم نزدیک به محاله و خیلی هم سخت

همون متاهل اگه جدا شه و برگرده به اول خط، باز ازدواج میکنه. چون هیچ آدمی از تنهایی لذت نمیبره. داشتن بهترین ها تو زندگی، در صورت تنهایی، لذتی نداره. مثل آدم بیماری که نمیتونه تو زندگیش خوش باشه. 

من متاهلی روانتخاب میکنم چون تنهادوستی که توزندگیم دارم همسرمه اون تنهاکسیه که اگه موفق شم حسودی نمی ...

البته این اصلا معنیش این نیست که مشکل نداشتیم اتفاقا دوسال اول خییییلی مشکل داشتیم خانواده هامون باهم فامیل بودن وقهر ماام یکسره دعوا ولی به مروز فهمیدیم ماباهم مشکل نداریم خونواده هامون باهم مشکل دارن که مشکل خودشونه وبه مامربوط نیست 

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
مشکلت با همسرت اگه قابل حل شدنه حلش کن . تنهایی بعد طلاق خیلی سخته . من به امید ازدواج مجدد جدا نشدم ...

چرا سخته و محاله خیلیارو دیدم بعد چندسال ازدواج کردن و فرد دومی خیلی بهتر بوده

همون متاهل اگه جدا شه و برگرده به اول خط، باز ازدواج میکنه. چون هیچ آدمی از تنهایی لذت نمیبره. داشتن ...

ولی زندگی بعد طلاقش خیلی سخت تر از دوران مجردیشه،. خیلیا هم فکر میکنن ازدواج دوم خیلی آسونه و زود بعد طلاق میتونن ازدواج کنن

چرا سخته و محاله خیلیارو دیدم بعد چندسال ازدواج کردن و فرد دومی خیلی بهتر بوده

ممکنه هم ازدواج دیگه نباشه ‌. اونا هم مطمعن باش خیلی سختی کشیدن بین دو ازدواجشون . من خودم انقدر اذیت شدم که اواخر مطلقگیم میگفتن کاش راه برگشتی داشتم

خب چرا چیکار کردی که تونستی دوباره ازدواج کنی

حامی نداشتم . پول نداشتم . سختی و دربدری کشیدم . کاری نکردم بجز توکل . آخرش هم همسرم منو تو یه گروه کوهنوردی دید و خواستگاری کرد