2821
2789

کجاس؟

داخله خارجه یا خارجه داخل؟  

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بيا من ميبرمت جيگر 😘😘

ژووووون بریم عجقم   

میخوام بریم به گردش  

میخوام بریم به گردش  

گل میاد بهار میاد کومبزه وخیار میاد  

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
ژووووون بریم عجقم     میخوام بریم به گردش     میخوام بریم به گردش   &nbs ...

😂😂😂😂 عاشقتم خله 

تو كنكور بده جايزه ميبرمت 😍😍

خدايا كمي آرام تَر امتحانم كن باور كن خستم...
😂😂😂😂 عاشقتم خله  تو كنكور بده جايزه ميبرمت 😍😍

قووول

قوللللللل 😘😘😘

تنهاااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ترکیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چ معنی داره  مرد متاهل تنها بره 

اونم کجا تو لونه زنبور

خدا همان است که ما میخواهیم . کاش ما هم همانی باشیم که خدا میخواهد...
تو راستي چي داري ميخوني مامان فنچك 😍😅😇

رشتم ادبیاته دوس دارم برم روانشناسی  

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز