2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 2767 بازدید | 73 پست
خیلی پشیمونم دقیقا خودم اشتباه کردمیک ماه اول عقد کار نداشت کلا روز و شب خونمون بودالان خانوادم خسته ...

نمیدونم چی بگم اسی ولی مطمئن باش پدر و مادرت تو روش میزنن و دعواشون میشه شک نکن . واقعا خودش چطور میتونه هرشب بیاد اونجا اخه؟؟؟ رفتار پدر و مادر باهاش چطوریه؟

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چی بگم اسی ولی مطمئن باش پدر و مادرت تو روش میزنن و دعواشون میشه شک نکن . واقعا خودش چطور می ...

باهاش بد رفتار نمیکنن 

ولی بابام کلا یکم سنگین باهاش رفتار میکنه

از همین میترسم که اونا بگن واسه همین میخام قبلش خودم بگم 

اخه نهایت سال دیگ عروسی میگیره دلم نمیخاد بدی پیش بیاد

موندم چجوری بهش بگم اخه خودمم خسته شدم از اینکه هروز اینجا باشه و غر بشنوم

کامل خیلی فرقی نداره بعضی روزا هروز بعضی وقتا چن روز یکبار

خیلیم خوب فقط عزیزم خیلی مراقب باش واسه بارداری واینا حالا شهر شما و خانواده هاتون نمیدونم چجوری برخورد میکنن اما پیش، ما خیلی بد میدونن من خیلی میترسم، بعد ببخشید شما همون اول که عقد کردید رابطه داشتید یا چندماه بعد؟؟ 

یه صلوات واسه حال خرابم بفرستید، اجرتون با امام حسین 🥺
خیلیم خوب فقط عزیزم خیلی مراقب باش واسه بارداری واینا حالا شهر شما و خانواده هاتون نمیدونم چجوری برخ ...

اره

واریکوسل داره باداری انجام نمیشه ماهم بد میدونیم

چن ماه بعد

خب همین بگو‌بگو د وست ند ارن خد ایی ا ز شو‌هر ت خا لت نکش

نهایتش همینه 

اول میخام بگم که این چن وقت خیلی رعایت مارو کردن مامان و بابام از این ب بعد خودمون رعایت کنیم تا بهمون چیزی نگفتن هم احتراممون حفظ بشه این مدتی ک عقدیم

نهایتش همینه اول میخام بگم که این چن وقت خیلی رعایت مارو کردن مامان و بابام از این ب بعد خودمون رعای ...

البته این هفته که نمیاد

هفته دیگه ام گف میرم خونمون تعطیلیه منم نمیخام باهاش برم

بعدشم ک برگشت بهش همینو میگم