2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 2767 بازدید | 73 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بنظرم بگو یکی از اعضای خانوادت باهاش حرف بزنن

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

خودش خجالت نمی‌کشه چتر شده خونتون ؟ بهش بگو زودتر تکلیف مو روشن کن بریم خونه خودمون

چندباری گفته اره زشته میام خونتون منم روم نمیشه گفتم نه بابا این چه حرفیه

همشم بهش میگم زودتر عروسی بگیر راحت بشیم

نمیتونه زودتر ازدواج کنید ببره خونه خودتونبنظرم ک حق با خانوادتهسخته هرروز داماد بیاد خونه ادم

شرایط مالیش خوب نیست 

اره واقعا منم درک میکنم سخته ولی نمیتونم بهش بگم

نمیدونم چجوری بگم نیا اخه سرکارش نزدیک خونه ماعه خونه خودشون یه شهر دیگه

حالا بعضی وقتا ناهار بیاد یا شام بریم بیرون بخوریم یا خونهولی خب خانوادم مشکلشون اینه هرشب اینجاسبدی ...

اسی اینجوری پیش بره قطعا مادر یا پدرت تو روش میزنن 

دخترعمه منم تا عقد کرد پسره تلپ شد خونشون به زور خونه خودشون میرفت حالا ۵دقیقه فاصله دارن . شوهرعمم راضی نبود به ازدواجشون هی به عمم گفت به پسره بگو اینجا نمونه حریف دخترعمم نشدن اخر شوهرعمم قاطی کرد به پسره گفت من پسر مجرد دارم چه خبره هرشب هرشب اینجایی خونه نداری مگه دعواشون شد پسره الان هفته ای یکبار فقط شام میاد و میره دخترعممو میبره خونه خودشون ۲یا۳روز نگه میداره

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

اگر شرایطش و اجازه خانواده هست یه مدت تو برو شهر همسرت بلکه اونو هم ببری تخویل خانوادش بدب اگ برنگرد ...

سرکارش مشهده هروقت میریم خونشون سریع برمیگرده 😐

چندباری گفته اره زشته میام خونتون منم روم نمیشه گفتم نه بابا این چه حرفیههمشم بهش میگم زودتر عروسی ب ...

خوب نباید اونجوری میگفتی!میگفتی آره هفته ای دوبار شبو بمون اینجوری هرروز از بابام اینا خجالت میکشم

چندباری گفته اره زشته میام خونتون منم روم نمیشه گفتم نه بابا این چه حرفیههمشم بهش میگم زودتر عروسی ب ...

خودت خراب کردی دیگه میگفتی اره راستش خوب نیست اینطوری همون هفته ای دوشب بیای کافیه

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست