2777
2789

شهرستان خونه ی یکی از فامیلای نزدیکمون مونده بودیم چند روزی منو بابام

خونشون یه دونه اتاق داشت و فقط داخل اون اتاق تخت تک بود که اونم بابای من چون کسالت داشتن رو همون تخت در حال استراحت بودن

من با بابام کارداشتم خواستم برم تو اتاق دیدم در اتاق نیمه بازه  از لای در بابامو دیدم درو هل دادم که باز کنم دیدم بزور می‌ره عقب فکر کردم لباسی چیزی پشتش افتاده منم محکم هلش دادم رفتم تو پیش بابام جلوی تخت ایستادم بابام گفت حواست کجاست(پدراون خانواده)دروبسته بود که شلوارشو عوض کنه بلند گفتم آخ ببخشید حواسم نبود

از خجالتم برنگشتم تا اون آقا شلوارشو عوض کردو رفت

چندروز بعد از اینکه از خونشون رفتیم دخترخانواده مادر خانواده خواهرو برادرهای خانومه همشون استوری شبیه هم راجع به ادب و شعور و شخصیت گذاشته بودن

عمدی نبود واقعا ولی بعد از چند سال یادم اومد حالم بد شد😓😓😓😓😞😞😞😞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید استوریشون برای تو نبوده ...چرا به خودت میگیری آخه کار تو عمدی نبوده که بهشون بربخوره که 😐باز ا ...

همون روز گذاشته بودن همزمان به محض اینکه ما از خونشون رفتیم

رفتاراشونم عوض شد

مشکل دقیقا همینه که بچه نبودم اونموقع۲۳سالم بود

همون روز گذاشته بودن همزمان به محض اینکه ما از خونشون رفتیمرفتاراشونم عوض شدمشکل دقیقا همینه که بچه ...

اعصابتو خورد نکن بابا 

طرف مثل ماست وایساده اونجا تو درو باز کردی 

دهن که داشت می‌تونست بگه یه لحظه نیا تو ...

میدونید یه سری از همون فامیل پسرشون برای مدتی واسه کارش اومده بودن خونه ی ما مامانم گفته بودن چون شهرغریبه و کسی نیست هواشو داشته باشیم هروقت برمیگشت شهرشون مامانم کلی تنقلات و چیز میز و... خلاصه هرجوری بگی هواشو داشت

توهم براشون داشته بود که خانوادم تحویلش میگیرن که بیاد خواستگاری من

از همچین کسایی که همچین طرز فکری دارن بیشتر از این رفتار توقعی نمیرفت