2777
2789
عنوان

قرار اول

| مشاهده متن کامل بحث + 917 بازدید | 42 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

براساس تجربه بهتون توصیه میکنم اصلا بهش اعتماد نکنید و خیال نکنید چون چهارسال با هم بودید حتما جز شما با کسی دیگه نیست یا حتما قصدش ازدواجه...وقتی چهارسال حوصله نکرده حضوری بیاد یعنی خیلی مهم هم نیستی براش...چون اکثر پسرا از دوستی فقط بازی دادن دختر و سرگرمی خودشون هست. اصلا باورش نکن.خودم خیلیا چنین گولی خوردیم و چند سال از زندگیمون تلف شد آخرش فهمیدیم فقط برایه سرگرمیشون بودیم نه چیز دیگه...اگه پسری واقعی دوست داشته نهایت سر یک  سال یا یک و نیم سال میاد خواستگاری چون نمیخاد دختره رو از دست بده.وقتی زیادی طول میکشه یعنی یه جای کار میلنگه..

پس نی نی هستید ، واسه شروع خوبه ، ولی عجب پشتکاری از 12 سالگی تو مجازی دوس پسر داشتی

خیلی یهویی شد اونموقع اصلااا قست  دوست پسر داشتنو این چیزا نبودم اصلا تو فازش نبودم😂

عزیزم من دوماهه ی دونه هایی روکشاله رونم زده نمیدونم زگیل یانه اینا شبیه جوشن خیلی ریز

مگه رابطه ی مشکوک داشتی؟

آن شاالله ک زگیل نیست ولی برای اینکه خیالت راحت بشه برو دکتر حتما

کاربر قدیمی هستم،،،رمز عبورمو فراموش کردم😅
براساس تجربه بهتون توصیه میکنم اصلا بهش اعتماد نکنید و خیال نکنید چون چهارسال با هم بودید حتما جز شم ...

گلی شرایط مناسب نبود  درضمن ما سنمون خیلی کمه ک بخواد بیاد خاستگاری ولی با این سن کم  از همون چند سال پیش خانوادش درجریان گذاشته

دفعه اول بوس و بغل نکن شاید شخصیت واقعیش از چیزی فکر میکنی خیلی متفاوت یا بدتر باشه 

دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱

چطور توی چهارسال همو ندیدید خیلی عجیبه؟ خارج از کشوره؟؟؟؟ من کسایی رو میشناسم که رابطه های مجازی خارج از کشورم داشتن ولی اون اقا بعد از چندماه اومده ایران خانوم و دیده. شما دختری شاید یه سری محدودیت ها از طرف خانوادت داشتی ولی چطور دوست پسرت بعد از 4 سال اگه توی ایرانه داره میاد ببیندت؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ببین عزیزم من نمیخوام دلسردت کنم چون که من خدای خوشبینی ام اینقدری که همیشه دوستام مسخرم میکنن میگن نسبت به همه چی الکی خوشبینی ولی مورد شما واقعا برای منم خیلی عجیب بود