2777
2789
دمت گرمه مث اینکه هم سلیقه هم هستیم چون دوتا اخری رو دیدم مرسی واقعا از وقتی کهدگذاشتی😘

قربانت اره گمونم هم سلیقه این اگر توهم دیدی بگو بهم😍😍😍من سربالایی که دیدم واقعا ارزش دیدن دارن که ببینی

با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی ترکیب ایتاچ و جمرههه

ارههههه

با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

حله قشنگم❤️ممنونم

خواهش شما ندیدی دیگه سریالی به منم بگی ببینم اگر قشنگه

نه واقعا من تا قبلش اصلا ترکی دوست نداشتم تازه دارم میبینم ولی از دوستم میپرسم بهت میگم

باشعععع بگییی حتما منتظرتم

باشعععع بگییی حتما منتظرتم

محرمانه(Gizli sakli)

روز خوب،روز بد( Günde lyi , Günde kötö )

دقیقا دقیقا(Aynen aynen)

بازی بخت(Baht oyunu)

تو بگو کارادنیز(Sen anlat karadeniz)

زیباتر از تو(Senden daha guzel)

بیا عزیزم اینارو پیشنهاد داد دوستم

محرمانه(Gizli sakli)روز خوب،روز بد( Günde lyi , Günde kötö )دقیقا دقیقا(Aynen aynen)بازی بخت(Baht oy ...

مرسی عزیزم ♥️ 🫂 بیشتریاشو دیدم فقط دو سه تاشو ندیدم♥️از دوستت تشکر کن