2777
2789

بچه‌ها شوهرم شب کاره حدود یک ماه میشه

از ساعت ۴ بعد از ظهر میره تا ۱۰ صبح ساعت ۱۰ هم که میاد دوباره میخابه تا ۴ که میره دوباره 

اصلا هیچ وقتی برای من نداره 

هیچ حرف عاشقانه ای نمیزنه اصلا هیچی خیلی خشکه 

در طول هفته بزور دو بار رابطه داریم که اونم با چشمای بسته بدون حتی یک بوسه در حد دو دقیقه تمام

در هفته جمعه ها تعطیله که اونم کلا خاب اصلا بیدار نمیبینم

امروز دلم خیلی گرفته بود بهش گفتم بریم بیرون بریم تو یه پارکی بشینیم 

بهونه آورد خابم میاد اصرار کردم گفت باشه برو چایی بریز بریم 

خودمو و بچم آماده کردم حاضر بودیم رفتم چایی بریزم اومدم دیدم خابه گفتم پاشوبریم دیگه 

گفت یه ساعت دیگه بیدارم کن بریم 

خیلی ناراحت شدم من آماده بودم با بچه که بریم گرفته خابیده منم لباسامو عوص کردم و بچه رو خوابوندم اونوقت پاشده میگه منو مسخره کردی من جورابامو پوشیدم گفتم نه جایی نمیرم برو راحت بخاب 

عین خیالش نبود دوباره خابید الانم خابه 

بچه ها خیلی ناراحت شدم 

الانه که اشکم دراد دلم خیلی گرفته میخام گریه کنم

پسرم امیدوارم جوری بزرگت کنم که سال ها بعد به خودم افتخار کنم 💗💗  حسرتت در دلم مانده تا ابد،تو با قلب دیوانه ی من چه کردی🥺

این بنده خدا حتما خیلی خسته است که دائم خوابه به خصوص که تو ساعتی که باید مغز استراحت کنه سرپاست (ساعت ۱۰ شب به بعد) به نظرم برنامه ریزی کن با بچه ات خودت در طول روز برو بیرون

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواب شب نداره بیچاره

درکش کن خب

برای شما داره زحمت میکشه تو این وانفسای اقتصادی

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.

زخم بستر نگیره

دلیل حال بدمافقط خودمان هستیم💔مقصر اصلی این روز ها ی دلگیر،شب های دلتنگی اعصاب داغون،بی اعتمادی هاباورکنید فقط خودمان مقصریم💔همه مایک روز یک ساعت،یک لحظه گول احساساتمان راخورده ایم و آدمی اشتباه را وارده زندگیمان کرده ایم!آدمی که اگر پای عشق و علاقه ای در میان نبود حتی لیاقت یک سلام و احوالپرسی ساده را با ما نداشت...چه برسد به این همه احساسات از من به شما نصیحت💔در هر کجای رابطه اتان که هستید، اگر آدمتان اشتباست،اگر هرشب پیش بینی دعوای فردایتان را میکنید اگر برای گناه نکرده اتان تاوان پس میدهید اگر حتی لحظه ای,خیال رفتنش به سرتان میزندحذفش کنید  
شب کار ها واقعااا خسته و کوفته میشن 🥲💔💔💔خیلییی سخته

خب من چیکار کنن 

من تنهام تو خونه حتی به روش نمیارم میگه گناه داره 

باید برای منم وقتی داشته باشه

پسرم امیدوارم جوری بزرگت کنم که سال ها بعد به خودم افتخار کنم 💗💗  حسرتت در دلم مانده تا ابد،تو با قلب دیوانه ی من چه کردی🥺

کاملا حق با همسرته 

فقط کافیه خودتو یک روز بزاری جاش برا خودت جونی میمونه؟

اگه امکانش هست شرایط کاریشو عوض کنه که بهتره عوض کنه 

ولی اگه نیست حداقل چند ماه اول همراهش باش که یکم عادت کنه 

سلام خواهر خوبی؟

والا نمی‌دونم چی بگم 

ناراحت شدم 

اما قبول کن اونم خسته است 

اونم از این حجم از مشکلات کلافه س باید بهش حق بدی

خدایی نکرده اگه مواد میزد بعد می‌خوابید حق داشتی اما این خواب مال حجم زیاد کارشه

اگه کارشم خطرناک باشه و به هوشیاری زیاد نیاز داشته باشه که دیگه واقعا باید درکش کنی 

این بنده خدا حتما خیلی خسته است که دائم خوابه به خصوص که تو ساعتی که باید مغز استراحت کنه سرپاست (سا ...

جایی رو ندارم 

بچمم کوچیکه خستم میکنه تنهایی

جایی رو ندارم بچمم کوچیکه خستم میکنه تنهایی

یک ساعت یه پارک نزدیک هم برید کافیه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
خب من چیکار کنن من تنهام تو خونه حتی به روش نمیارم میگه گناه داره باید برای منم وقتی داشته باشه

توام سعی کن کاری کنی که کمک خرج باشی 

مثل خیاطی چیزی 

نمی‌دونم ولی اوضاع اقتصادی واقعا بغرنجه 

من امروز رفتم یه رب آشغال خریدم شد ۶۰ تومن