2777
2789
عنوان

دوست همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 37 پست
اخه نمیشه اعتماد کرد :/

واسه این قضیه که تو گفتی نه وای کلا حوصله رفت و آمد اضافه ندارم همون رفت و آمد با فامیل بسته

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شوهرم با یکی از رفیقاش خیلییی صمیمی هست 

هر وقت پولی کم میاره یا اتفاقی میفته به اولین نفری که زنگ میزنه همین رفیقش هست 

مجرد هست رفیقش 

خونه ما میاد هر وقت شوهرم باشه 

چند باری اومد دید شوهرم نیست رفت

اصلا اینجوری نیست سرشو بالا بیاره یه نگاه بندازه 

شوهرم همیشه میگه از چشام بیشتر بهش اعتماد دارم ۱۴ ساله رفیقیم 

اگه دعوت بشم میرم . مناسبتی باشه مثلا زایمان خانمش یا همچین چیزی بدون دعوت میرم ولی قبلش اطلاع میدیم . ارتباطه هستش در همین حد . شماره های هم رو هم نگرفتیم 

از وقتی ازدواج کردم تو این ۱۳ سال دو بار رفتم فقط

یه بار دعوتمون کردن یه بار هم برا زایمان خانمش

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐
انگارفقط منم که جز خونه بابام جایی نمیرم و باکسی رفت وامد نداریم😁شوهرمن خیلی رفیق باز بوداخیلی رفیق ...

من خونه بابام هم چند ماه یکبار میرم اونم به زور غرهای مامانم😅

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐

مارفت وامد داریم الحق خودشو خانومش نمونن تکن شوهرم دوست زیادداره ولی این دوستش باهمه فرق داره خیلی اقاست خیلی خداحفظش کنه واسه خانوادش 

هنوزم ادمای محترم وخوب پیدا میشه ☺️

آفرین منم همین میگم میگم رفت و آمد خوبه ولی نه اونا بیان خونه نه ما بریم

اره بابا این دور زمون ب هیچکس اعتماد نکن زندگیتو سفت بچسب تا رکب نخوری.  بیخیال رفت و امد ـ 

کاربری دستِ دونفره 🌹