2777
2789
عنوان

یه نذر بگیر بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 1147 بازدید | 34 پست
چجوری خوندی گلم

بعد نماز شش بار می‌خوندم سخت بود ولی میدونستم خدا دست خالی برم نمیگردونه هر روز میشد شش بار میتونی سره نماز ظهر یا شب بخونی 

امر تونستی سه بار هم آیت الکرسی بخون 

برای من به خدا معجزه شد حیف تو این گره زندگیم نمیتونم بخونم چون نمی‌خوام به زور از خدا چیزی بخوام 

مامان شدن یعنی دیگه تنها نیستی و یه همدم کوچولو داری که وقتی دستتو میزاری روی دلت حسش می‌کنی  پرنسس مامانی منتظرتم بیا و خونمون رو شیرین کن 🤰♥️فندق مامان بابا🌿😻خدایا به خاطر این نعمت قشنگی که بهمون دادی شکرت خودت مراقب تو دلیم باش 🤲🏻👧🏼 خوشحالم از اینکه دخترم طعم پدر داشتن رو میچشه کلمه بابا رو به زبون میاره و بهش تکیه می‌کنه   آخه من خودم هیچوقت پدر نداشتم و خیلی تو زندگیم ضربه خوردم پدرمو حلال نمیکنم لحظه لحظه پدر داشتن رو با دخترم حس میکنم میشه برای سلامتی و تندرستی پدر دخملم یه صلوات بفرستی ممنونم خواهر گلم 🌼❤️ خب خواهرای گلم امشب وارد ماه نهم بارداری شدم تو این نه ماه خیلی چیزا رو درک کردم و بزرگ شدم امیدوارم مادر خوبی برای دخترم باشم برامون دعا کنید   دخترم ماه من منتظرتم بعد ۳۰ روز چهره ماهتو🌜میبینم و بوی تنت رو استشمام میکنم اون لحظه از خدا دیگه هیچی نمی‌خوام خدایا شکرت بخاطر اینکه بهم یه رفیق دادی 🌱🌈♥️بلاخره دختر عزیزم به دنیا اومد آخ نگم از چهره ماهش انگار دنیا رو بهم دادن مثل ماه الان کنارم خوابیده خدایا شکرت 🧚

بعد نماز شش بار می‌خوندم سخت بود ولی میدونستم خدا دست خالی برم نمیگردونه هر روز میشد شش بار میتونی س ...

بخون عزیزم وقتی چیزی به دلت میوفته بزور نیست حتما خدا خواسته ک به دلت بیوفته بخواه صلاحت در همون باشه

دعا میکنم مشکلت حل شه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بخون عزیزم وقتی چیزی به دلت میوفته بزور نیست حتما خدا خواسته ک به دلت بیوفته بخواه صلاحت در همون باش ...

تو تاپیک آخرم هست ببین صلاحه بخونم ؟ 

مامان شدن یعنی دیگه تنها نیستی و یه همدم کوچولو داری که وقتی دستتو میزاری روی دلت حسش می‌کنی  پرنسس مامانی منتظرتم بیا و خونمون رو شیرین کن 🤰♥️فندق مامان بابا🌿😻خدایا به خاطر این نعمت قشنگی که بهمون دادی شکرت خودت مراقب تو دلیم باش 🤲🏻👧🏼 خوشحالم از اینکه دخترم طعم پدر داشتن رو میچشه کلمه بابا رو به زبون میاره و بهش تکیه می‌کنه   آخه من خودم هیچوقت پدر نداشتم و خیلی تو زندگیم ضربه خوردم پدرمو حلال نمیکنم لحظه لحظه پدر داشتن رو با دخترم حس میکنم میشه برای سلامتی و تندرستی پدر دخملم یه صلوات بفرستی ممنونم خواهر گلم 🌼❤️ خب خواهرای گلم امشب وارد ماه نهم بارداری شدم تو این نه ماه خیلی چیزا رو درک کردم و بزرگ شدم امیدوارم مادر خوبی برای دخترم باشم برامون دعا کنید   دخترم ماه من منتظرتم بعد ۳۰ روز چهره ماهتو🌜میبینم و بوی تنت رو استشمام میکنم اون لحظه از خدا دیگه هیچی نمی‌خوام خدایا شکرت بخاطر اینکه بهم یه رفیق دادی 🌱🌈♥️بلاخره دختر عزیزم به دنیا اومد آخ نگم از چهره ماهش انگار دنیا رو بهم دادن مثل ماه الان کنارم خوابیده خدایا شکرت 🧚

الان نگاه میکنم

دست گلت درد نکنه 

برای بیماری و رسیدن به کسی ک میخوای چیا نتیجه گرفتی

برای بیماری صد بار دعای مقاتل پشت سر هم و توسل به شریفه خاتون دختر امام حسن ع مجربه میشه یس هدیه کنید به ایشون و برای رسیدن به کسی چله بسم الله رحمن رحیم به حق بسم الله رحمن رحیم بگیر اگر صلاحت باشه شک نکن که روز چهلم یه اتفاق عجیب در رابطه با اون شخص میفته برات روز پنجم هم نشونه میبینی روز اول صد بار و هر روز صد تا اضافه میکنی روز چهلم میشه چهارهزار بار شروع چله یکشنبه پایانش میشه پنجشنبه کلا این چله خیلی عجایب داره 

برای بیماری صد بار دعای مقاتل پشت سر هم و توسل به شریفه خاتون دختر امام حسن ع مجربه میشه یس هدیه کنی ...

برای پیدا شدن گوشی و مدارکم سالم چی بخونم . ترو خدا بگید 

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم سالم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

این چله اولا ک هیچی اخراش روزی چقدر وقت میخواد بعد دوازده شبم میش

نه قبل نیمه شب شرعی تموم کن روز آخر چهار ساعت میشه هزار تا صبح بگو هزار تا ظهر هزار تا عصر هزار تا سر شب من الان روز سیزدهم چله هستم چند بار گرفتم واسه حاجتهای مختلف هر بارم جواب گرفتم

نه قبل نیمه شب شرعی تموم کن روز آخر چهار ساعت میشه هزار تا صبح بگو هزار تا ظهر هزار تا عصر هزار تا س ...

مرسی عزیزم من چنسال میخوام بگیرم ولی اخه بعضی روزا یساعتم وقت ندارم معمولا چله میگیرم تو نیتام بعد دوازده شب میزارم ک ی روزم چهلم خراب نشه 

سوره عبس رو بخون سه تا فاتحه نذر حاج آقا سوزنی کن یه دونه بخون هدیه کن دو تاشو گرو نگه دار پیدا شد ب ...

ممنونم . چشم می خونم

سالم باشی

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم سالم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

خوش به سعادتت همیشه حاجتروا باشی عزیزم

فدات شم عزیزم برات دعا میکنم اگه قابل باشم نماز صبح خوندی میتونی شروع کنی بگی منم خیلی کارم زیاده یه پسر شیطون دارم با سختی میفرستم چاره ای نیست اگه تونستی انجام بده خدا خودش کمکت میکنه میفرستی