2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من سال قبل دهمین سال خوب شدنم بود و دکترم گفت تو دیگه کامل خوب شدی نیاز نیست بیای برای چکاپ

اکانت دست چهار نفره دائم  التعلیقی بدبخته که با سیمکارت مادرِ مادر بزرگ دوستشون وارد سایت شدن😇 پس بابت بی ربط بودن تایپ ها گیر ندید
خداروهزار مرتبه شکرررعزیزم چه سرطانی بود؟ و گرید چند؟؟

سرطان خون.

جزئیاتش رو یادم نیست

اکانت دست چهار نفره دائم  التعلیقی بدبخته که با سیمکارت مادرِ مادر بزرگ دوستشون وارد سایت شدن😇 پس بابت بی ربط بودن تایپ ها گیر ندید
خداروشکر عزیزم میشه بگی چه سرطانی داشت؟ گرید چند بود؟

سرطان پیشرفته دستگاه تناسلی تا زیر قلب اومده بود و آئورت رو بسته بود دکترش می گفت از اتاق عمل بیرون نمیاد 😏

تازه تالاسمی بود و بیهوشی نکردند

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
به نظرت ممکنه مال من خدایی نکرده عود کنه؟ آخه میگن گرید ۱ احتمالش کمهدکتر میگه تو ۵ سال ۵ درصد احتما ...

نگرانش نباش استرس بد ترین چیزه خیالت از سلامتیت راحت باشه

به نظرت ممکنه مال من خدایی نکرده عود کنه؟ آخه میگن گرید ۱ احتمالش کمهدکتر میگه تو ۵ سال ۵ درصد احتما ...

بهش فکر نکن،یوگا برو،پیاده روی،پادکست های انگیزشی گوش بده

خوراکت سالم باشه،آناناس تازه،  لیمو شیرین و مغزجات استفاده کن

سرخکرده و چربی نخور

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸

اسی تورو خدا جوابمو بده

دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز می‌خواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش.خدایا کمکم کن این زندگی سخت تر از آن است که فکر میکردم .من بد کسی رو نمی‌خواهم بد منو نخواه پروردگارم ❤️خدایا من همه زورمو زدم بقیشو تو درست کن خدایا