2821
2789
عنوان

نذری محرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1300 بازدید | 40 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اخه پول زیادیم ندارم یکی از دوستام گفت پولو ببر خیریه خودشون میدن ب یک فقیر

هرچی که.داری حتی شده یک بسته رنگارنگم بخر نیت کن پخش کن به بچه های نیازمند یا حالا شیرخوارگاه 

یا معلولین 

هرجایی که حس میکنی مستمندی هست

همانا پس از هرسختی آسانی است💚
میتونی به نونوایی ها یه مبلغی بدی که به افراد نیازمند نان رایگان بدن

اینم خیلی خوبه ممنون ک گفتی فقط ی سوال من میخوام این نذرو هدیه کنم ب امام حسین ولی بلد نیستم چجوری باید بگم این نذرو هدیه میکنم اول ب امام حسین بعد ب نیت اینکه ب خواستم برسم؟؟؟

نذری از چندم شروع میشه؟باردارم آنقدر دلم حلیم نذری میخواد که حد نداره

ای وای عزیزم ای کاش تو یک شهر بودیم واست میخریدم توام با دل پاکت واسم دعا میکردی میگن دعای زن حانله گیراست🥺🥺

اینم خیلی خوبه ممنون ک گفتی فقط ی سوال من میخوام این نذرو هدیه کنم ب امام حسین ولی بلد نیستم چجوری ب ...

فقط بگو این مبلغ نذر میکنم هدیه به امام حسین که پیش خدا واسطه بشن و حاجتم برآورده بشه

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
هرچی که.داری حتی شده یک بسته رنگارنگم بخر نیت کن پخش کن به بچه های نیازمند یا حالا شیرخوارگاه یا معل ...

اخه شهر ما خیلی کوچیکه ن بچه کار داریم ن شیرخوارگاه ن هیچی فقط خانواده های نیازمند داریم