2777
2789
عنوان

به وقت شعر

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 86 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

درد جانم از آن سر و سودای توست. پای جان و سوگواری دل توست

تو همانی که دلم لک زده لبخندش را 

او که هرگز نتوان یافت همانندش را

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی

نترس ای جان من از داغ و فراقتو من را داری کنار خویش

شبیه کشتی نوحی ،نه مهربان تر از اویی

که حرّ بد شده را هم تو در پناه گرفتی

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی

هدر شد مستی ام در یادِ دیروز و غمِ فردابنوش از باده‌ی اکنون؛خوشا اکنون،خوشا اکنون ..

نهنگی دید مرگش را ولی دل را به ساحل زد

من از پایان خود آگاهم اما دوستت دارم

آرامشم را در درونت دیدم عاشق شدمو و سر به راه خندیدمخدایی از وسط های مصراع دوم دیگه قات زدم

مرا صد بار اگر از خود برانی دوستت دارم

به زندان جفایت هم کشانی دوستت دارم

یعنی مانند کشتی نوح پناهت دادمسر دادی و من جان در پناهت دادم؟

ماندنی باشد خودش راهی مهیا می کند

آرامشم را در درونت دیدم عاشق شدمو و سر به راه خندیدمخدایی از وسط های مصراع دوم دیگه قات زدم

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر

لای موهای تو گم کرد خداوندش را

به تو مینویسم ای عزیز رفته از دست ای که خوشبختی پس از تو گم شد و به قصه پیوست.

تو نه مثل آفتابی که حضور و غیبت افتد 

دگران روند و آیند و تو همچنان که هستی