2777
2789
عنوان

چرا اینجوری کرد مادر شوهرم 😧😧😧😧😧

| مشاهده متن کامل بحث + 2087 بازدید | 77 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم زودبه دل میگیرماشکال ازتونیستاشکال ازدیگرانه که زیادی دلمون روشکستن

اخه وقتی قطع کرد سریع زنگ زدم اصلا به دیقه نکشید منم هزار تا کار و گرفتاری دارم همیشه ک نمیتونم بالاسر گوشیم باشم

واسه ماهم پیش اومده دخترم دیشب گوشی شوهرم دستش بود زنگ زده بود به یکی از اقوام که باهاش میونمون شکرابه دعوا کرده با شوهرم خلاصه کلی ناراحت شد همسرم که من با این دعوا کردم بین این همه آدم که تو گوشیم سیو بوده باید زنگ بزنه به این حالا پیش خودش چی فکر میکنه و فلان دیگه هیچی اون زنگ نزن ماهم بیخیال شدیم

تاپیک مادرشوهر منو بخون تا بفهمی مادرشوهرت قابل تحمله

مادر شوهر تو دیگه عقل نداره یه سریا بخدا احمقن

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
الان شوهرمو پر میکنه زنت میدونس میخایم بیاین جوابمو نداد حوصله جنگ و دعوا ندارم نمزاره ی روز خوش داش ...

زنگ بزن اول توزودتربگوهمین چیزایی که تعریف کردی چقدربهانه جوهست انگاریکمی پروش کردی 

ماضعیف نبودیم دشمنان عزیزبود  
عزیزم یکم‌منطقی باشید چون مادرشوهرش گفته میایم این نباید بره سرویس؟؟! مشکل از ایشون نیست مشکل از زیا ...

من فک کردم. زنگ زده بعد فوری در حد دو سه دقیقه اومده پشت در. من بد متوجه شدم. خب درک متقابل میگه اگه خونه اینقدر نزدیکه که در حد دو سه دقیقه باشه بهتر بود که منتطر می موند. ولی مادرشوهر ایشون سر زنگ زدن بهش برخورده. که واقعا نابه جا بود

الان شوهرمو پر میکنه زنت میدونس میخایم بیاین جوابمو نداد حوصله جنگ و دعوا ندارم نمزاره ی روز خوش داش ...

شوهرت چه سادس

ول کن بابا ، دست پیش بگیر پس نیفتی 

به شوهرت زنگ بزن جلو جلو بگو چرا مامانت اینجوری کرد 

و رفتار زشتشو بگو جلوجلو و بعد بگو ناراحتم ازشون 

احتمالا دوباره زنگ زده بکه ک نمیاییم شما جواب ندادی اتو افتاد دستش

گف پدرشوهرت نمیاد میگه خسته‌م 

ولی اول گفت کسی جوابمو نمیده میدونن آب نداریم نمیدونم دلش از کجا پربود