2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم عزیزم

من سینوزیت داشتم باید دایم رعایت کنی.الان تابستونه بعد حموم یه روسری سرت کن یا با سشوار حتما خشک کن پوهاتو جلو کولر نرو.زمستون کلاه سرت کن.و بخور سرد داشته باش تا مرطوب باشه محیطتت‌من چند سری دارو قوی خوردم برگشت.ولی یه مدت بخور بابونه دادم با بینیت نفس بکش بزار سرت عرق کنه با هنون پارچه که رو سرته سرتو بپوشون تا عرقت خشک بشه.روزنه های سینوس باز میشه و تخلیه میشه.بعدش اب بزن به پوستت تا منافذپوستت باز نمونه.

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

باشه عزیزم ممنونم

منم سینوزیت دارم یه مدت رعایت نکنم برمیگرده.ولی سالها خوب بودم.ان شاالله خوب میشی.اینم اگر صلاح میدونی انجام بده.یه سرم شستشو بگیر بگو برا شستشو بینی میخوام با سرنگ که سوزن نداره یه بینیتو بگیر خالی کن تو بینیت بکش بالا یکم از اونور خارج میشه شستشو بدی اینم خوبه

منم سینوزیت دارم یه مدت رعایت نکنم برمیگرده.ولی سالها خوب بودم.ان شاالله خوب میشی.اینم اگر صلاح میدو ...

من بینی هام الان بازه و مشکل توی سینوس هام نیست گلوم خلط داره و سرفه میکنم و خلطها راحت کنده نمیشه خیلی سخت چسبیده به گلوم

من بینی هام الان بازه و مشکل توی سینوس هام نیست گلوم خلط داره و سرفه میکنم و خلطها راحت کنده نمیشه خ ...

خوب بخور بدی خلطا نرم میشه کنده میشه.بخور دادن ربطی به گرفتگی بینی نداره که بگی حتما بینیت گرفته باشه بخور بده.اگ  سینوزیت داری بخور باعث باز شدن منافذ سینوس و تخلیه عفونتش میشه.من خودم سرم درد میگیره سنگینه تو ناحیه سینوسام.مثلا سرمو خم میکردم‌یه چیزی انگار فشار میاره.ولی خلط گلو و پشت حلق دارم.یا بخوابم سرفه خشک‌میکنم.ببخشید گاهی سرفه کنم اون‌خلطا با یه حالت استفراغ انگار بالا میاد.بیشترم‌زمستون البته کا یادم میره مثلا بعد حموم کلاه بزارم یا سرمو خشک کنم.با وجود اینکه بشدت گرمایی هستم کل زمستون برا بیرون رفتن یه کلاه دارم داخلشم‌خزه تا رو ابروهام میکشم.یدونه شال حلقه ای که تا روی بینیم