2777
2789
عنوان

داداشم میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 4248 بازدید | 172 پست
این همونیه که آخرش باعث میشه شوهر شاطرمون بهمون خیانت کنه و همه پولا میرسه بهش 😂

دقیقا خیلی وززززم😁😁

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

باید آیفون بگیره با ۵۰ تومن 

کجا شاطره ۵۰ در بیاره بگو منم برم پیشش کار کنم

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت. از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندانی یک سگ را دلگرمی و قفس یک بلبل را موسیقی میپندارند ، عشقی فوران نخواهد شد. ما چه میدونیم آدمایی که امروز میبینیم با چه حالی سرپان پس یا مهربون باشیم یا ساکت. خانما اگه کار مهمی دارید فقط درخواست بدید در غیر اینصورت جواب نمیدم♡

آره برو برو🤣زندگی من و روژی رو خراب نکن لطفا

دسیسه چیناااا.میبینم بعدا تاپیکاتونو😤👅👅👅

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
باید آیفون بگیره با ۵۰ تومن کجا شاطره ۵۰ در بیاره بگو منم برم پیشش کار کنم

اره تو تهران اینجوری من چند سال پیش اینو از یکی شنیده بودم

خصوصا نون سنگگ پولش زیاده

نون فانتزی خیلی بیشتر

من نمیتونم 😂

عب نداره میتونم 😁ماهی ۱۰ تومنم ب تو میدم خوبه؟با ۷ تومن نمیشه زندگی کرد ولی با ۱۷ تومن چرا 🤣

بنی آدم اعضای یک پیکرند ،ولی مایه ی زجر یکدیگرند....🙂🖤
دسیسه چیناااا.میبینم بعدا تاپیکاتونو😤👅👅👅

🤣ببین😃بزار خواهر شوهر گلمون بیاد تاپیک بعدی اعلام ازدواج من و روژی جونه😂😂

بنی آدم اعضای یک پیکرند ،ولی مایه ی زجر یکدیگرند....🙂🖤