2777
2789
عنوان

کودک همـ سری💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2529 بازدید | 84 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

امروز خواهرم با دوستش رفته بود پارک برگشت با تعجب گفت آبجی دوستم شوهر کرده گفتم یعنی چی مگه میشه ۱۲ سالشه گفت صیغه کردنش

اول از همه متأسفم برای دختره چون خودش پسره رو پیدا کرده خاک تو سر هول شوهر ندیده

دوم از همه متأسفم برای خانواده احمقش

در آخر هم متأسفم برای این مردک حیوان که یه بچه رو گرفته 

بعضیا خودشون به شدت ازدواجی هستن

آره این اصلا فکر و ذکرش همین بود تنها دغدغه اش این بود پارسال منو دیده بود از خواهرم پرسیده بود آبجیت نمی‌خواد ازدواج کنه؟ امروزم باز پرسیده آبجیت متاهله یا مجرد

فازت چیه؟یبار میگی خوشبخته یبار میگی شوهرش روانیه😑درضمن فقط تو بلوچ ازدواج زود نیست۹۰درصد ایران ا ...

اصلا هم اینطور نیست، هیچ کجای ایران دیگه دخترامون تن به این ازدواجای مزخرف و رسمای قرن پیش نمیدن 

پدر مادرم اجازه نمیدن پامو از خونه بزارم بیرون چه برسه بیرون شهر و کشور

عزیزم تا ۱۸ سالگی مقاومت کن بعدش دیگه اجازه قانونیت اگه مجرد باشی دست خودته

یکی از دوستای مامانمم یک سال از من کوچیکتره ۲۴ سالشه یه پسر ۱۰ ساله داره با یه دختر ۴ ساله ولی اینقدر که شوهرش معتاد و دست بزن و اینجوری بوده داره طلاق میگیره طفلکی. قیافش عین ۳۵ ساله هاست. اونم بلوچ بود گفت ۱۲ سالگی به زور شوهرم دادن

خیلییییی اصلا ناجوره دخترعموهه برا شوهر من بود ک گفته نمیخوامش... پدر دختره هم گفته اگه دختر منو نگی ...

عجب.شاخ درآوردم بخدا.یعنی پسر ۱۶ سالگی بابا شد؟کار و بار چیه؟قد و هیکل داره حالا؟

چه عجيب ، ديگه اين چيزا خيلي به ندرت اتفاق ميوفته ، مثلا نسل مادر من همه حداكثر ١٦ سالگي ازدواج كردن اما الان اكثر جوان هاي فاميل بالاي ٣٠ سن ازدواجشونه ، اتفاقا چون همه والدين زود ازدواج كردن ، توي گوش بچه ها خوندن كه براي ازدواج عجله نكنين و حتي واسه زود ازدواج كردنشون مقاومت كردن ..  اكثر تشويق كردن به درس خوندن و شاغل شدن و پس انداز كردن …  

به هر حال پدر و مادر خيلي نظرشون روي بچه ها تاثير داره، اما زير ١٨ سالگي ازدواج كردن نادرسته ….