2777
2789
عزیزم لاغر مردنی صد میارزه ب بشکه تاپیکم بخونی نوشتم فوقش 52کیلو بشم ن مثل شما 70کیلو

عزیزم ۸۸کیلوم بشکه نیستم بخدااا....سن مامانت رو دارم .....الهی همیشه خوشگل و خوشتیپ بمونی مواظب باش دل نشکنی قشنگممممم❤️

عزیزم ۸۸کیلوم بشکه نیستم بخدااا....سن مامانت رو دارم .....الهی همیشه خوشگل و خوشتیپ بمونی مواظب باش ...

گلم منظورم با تو نبود. ناراحت نشو با اونی بودم ک فضول و بی ادب  بود ک بهم گفت لاغرمردنی 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

فعلا ک ت با ۴۷ کیلو مردنی و سیاهی🤣 اوووخی تحصیلاتم ک نداری بدبخت🤣🤣🤣 پس نقش گاو بیشتر بت میاد

مهم اینه تو خودتو بکشی لاغر نمیشی   چاق گندمی. ک فک می‌کنه سفیده 

ماشالا چقدر چاقی

این بیشخصیتا رو جمع کنید ب یکی ک سن مادرشه توهین میکنه

@niniyar_2 @niniyar_5 @niniyar_3  

💚تنها توکلم به خدا و بعد از خدا به خودشه💛‌🛑دیگ قول میدم بحث نکنم 🙂چون کاربری قبلیمو بخاطر دعوا با ی کاربر بی فرهنگ ب چخ دادم و میرسیم ب جمله معروف ((جواب ابلهان خاموشیست)) از دوستای نی نی سایتیم معذرت میخوام چون مجبور بودم بگم حوصله بحث ندارم😘🧡👈🏻 (((توجه کن تویی که توهین میکنی تو ی مادر هشت پایه 🐙🦑 پدر کوسه ای🐋)))
2790
2778
2791
2779
2792