2777
2789
عنوان

وارد این رابطه بشم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1076 بازدید | 84 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم پا روی دلت بذار چون درسته الان فکر میکنی بزرگی و همه چیو میدونی ولی واقعا برسی ب ۲۴-۲۵ سالگی ...

فقط به خاطر خواننده اس ولی شاید یه مدت که بگذره بتونم تحملش کنم یا حتی به واسطه دوستی بتونم به فرزاد خیلی نزدیک شم و رفت و آمد پیدا کنیم 

خودمم نمی‌دونم چه گوهی دارم میخورم 😭

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

صب کنید عکسش و با فرزاد پیدا کنم بزارم براتون 

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

همین الان از این رابطه بکش بیرون و از همه جا بلاکش کن که ادامه این رابطه ویزی جز پشیمونی نیست فکر کردی همچین ادمی فقط با شما هست؟کلی دختر دورش هستن و فقط براش یه سرگرمی هستی خواهر گلم قدر خودتو بدون و تا دیر نشده تمومش کن و بلاکش کن عزیزم

فقط به خاطر خواننده اس ولی شاید یه مدت که بگذره بتونم تحملش کنم یا حتی به واسطه دوستی بتونم به فرزاد ...

نه بابا اونطوری هم نیست

اون که بیکار نیست بخواد با هرکی با گروهش وارد رابطه شد رفت و امد کنه

سنت کمه برای رابطه ، اگه واقعا دوستت داره با احساسش بازی نکن

درصورتی که هردوتاتون حستون واقعی باشه میتونید ادامه بدید ولی من خودم باشم رابطه تو این سن رو اصلا قبول نمیکنم

بیخیال دختر خوب فرزاد فرزین حتی به تو  و امثال تو فکر هم نمیکنه چون این نمونه ادما تو زندگی هنرمندا زیاده بیخیال شو بچسب ب زندگیت 

عشق یعنی جای نفرین با دعا یادش کنی ....خانه اش آباد دلداری که یارش را فروخت
همین الان از این رابطه بکش بیرون و از همه جا بلاکش کن که ادامه این رابطه ویزی جز پشیمونی نیست فکر کر ...

نمیدونم چرا حس خوبی بهتون دارم

میشه برام دعاکنید به حاجتم برسم🥲🤍

زِ همه دست کشیدم که تو باشی همه ام🫀✨
بیخیال دختر خوب فرزاد فرزین حتی به تو و امثال تو فکر هم نمیکنه چون این نمونه ادما تو زندگی هنرمندا ...

ربطی به فرزاد فرزین نداره طرف من نوازندشه 

اسی خیلی ها تو این تاپیک فکر میکنن خود فرزاد درخواست دادهدوستان اشتباه متوجه شدید

وای اره 😂😂🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️