2777
2789
بگو خب کمتر پول قرض بده تا خودتون مجبور نشید از کسی قرض بگیرید والا مردا چه توقعاتی دارن

عزیزم پول قرض نداده که کلا داده به کسی بدون بازگشته،به من حرفی نزده من تو پیامکهاش دیدم که گفته پول میریزم براتون،من درجریان نیستم که بخوام بگم 😏

عزیزم پول قرض نداده که کلا داده به کسی بدون بازگشته،به من حرفی نزده من تو پیامکهاش دیدم که گفته پول ...

حتما بدهکار بوده به کسی فکرتو نشغول نکن

😇😇😇😇😇😇

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدی؟آخ جون😆کجا سراغمو گرفتی؟آخه منو هیشکی نمیشناسه😔 عزیزم مشکلی که نبود؟همینطوری نبودی؟

ای جونم تو عشقی😍😍😍😍😍😍

نه خداروشکر نتم مشکل پیدا کرده بود درست شد😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

پسر خوشکلت خوبه؟😘

⛧⛧⛧👰ایدیناسا هستم👰⛧⛧⛧
حتما بدهکار بوده به کسی فکرتو نشغول نکن

نه گلم،میشناسم طرفو بدهی نبوده،میخوان کاری بکنن اینم گفته این پولم از طرف من،به خدا اینکه پول داده به کسی برام مهم نیست،ناراحتیم از چیز دیگه ایه،اینکه من باید رعایت کنم و نگران باشم پول تو دستش نیست در صورتی که هست فقط من بیخبرم😞😞ولش کن اصلا،بهتره بیشتر از این فکرمو مشغول نکنم،اون که کار خودشو کرده

وای سلام پری چطوری عزیزم خوبی😙😙😙 اره چند روز نبودم باز اتفاقا صب سراغتو گرفتم کسی جواب نداد😕😔

اون پستتو ریپلای میکنم سند نمیشه.

فدای تو خوبه عزیزم😘😘😘

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال،به داس دهر،همان بدروی که می کاری...