2777
2789
پدر هر اخلاق و رفتاری هم داشته باشه قابل احترام هست

با عرض معذرت چرت 

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای کاش یه چیزیش بشه به خدا دیگه خیلی خستم خودم و بکشم مامانم غصه میخوره اون و بکشم میرم پای دار برای ...

نمیشه جدا بشن؟

زخم هایم را دوست دارم. آنها شاهدان اصلیم هستند که چطور شجاعانه زندگی کردم …
ای کاش یه چیزیش بشه به خدا دیگه خیلی خستم خودم و بکشم مامانم غصه میخوره اون و بکشم میرم پای دار برای ...

ای جاان 💔 خدا کمکت کنه و هر چی به صلاحه تونه زودتر اتفاق بیافته و به آرامش برسین واقعا نمیدونم چی بگم ! ولی تو هم غصه نخور با مامانت حال کن و بزنین به بیخیالی انگاری که اصلا وجود نداره تا ایشالا گشایشی بشه براتون 💫🤍

متاسفانه پدر و مادر انتخابی نیستن و بعضی افراد شانسی از این موضوع نمیارن عیب نداره تحمل کن مطمئن باش اگه اینجاشانس نیاوردی جای دیگه میاری

امیــــد هسـت چـون خدا همیشه هست💙

هزینه میخواد و سرمایه وکیل برای مهریه و اینا خیلی هزینش زیاده منم میخوام مهرش و حتما بگیره

دوستم سی سال پیش با مادرش فرار کردن یه شهر دیگه از دست باباش فقط با یه چمدان

نمیدونی چیا کشیدن .. سرویس شدن ولی الان خیلی خوشبختن 

باباش تازه فوت کرده جدا هم نشدن یعنی پیداشون نکرد ولی ازدواج مجدد کرد بچه داره وراث 

ابجی چون من فکر میکنم پدر بقیه هم مثل پدر خودم هست همه دار و ندارم همه زندگیم همه امیدم پدر و مادرم ...

چقد گوگولی فکر میکنی چند سالته؟