2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهندس سازنده است یا دفتر مهندسی داره؟ عضو نظام مهندسی هست یا نه؟ همه مؤثره

بابام مهندسه ولی سازنده هم است. مسلما درآمد خیلی خوبی داره ولی واسه جوونا نیاز به سرمایه اولیه هست.

نظام مهندسی، مهندس ناظر میشه طرف و برای هر ساختمان که مهندس ناظرش بشه، درآمدش متغیره ولی مثلا واسه امضای یک پایان کار ۲۵ تومن میگیره.

اما تو این حرفه خود نظام بیشتر هوای سازنده هارو داره. اگر مهندس خالی باشی درآمد ثابت خیلی خوبیه ولی مسلما به پای درآمد یک سازنده نمیرسه.

بطور کلی حرفه خوبیه توصیه میکنم با طرف بیشتر آشنا شی

مهندس سازنده است یا دفتر مهندسی داره؟ عضو نظام مهندسی هست یا نه؟ همه مؤثرهبابام مهندسه ولی سازنده هم ...

اینو یادم رفت بگم.

درسته که واسه امضای یک پایان کار ساده ۲۵ تومن میگیره ولی به این معنا نیست که هر روز یا مثلا چند روز یبار کار داره. یه بازه پروژه زیاده یک بازه نه. یکی از همکارای بابام که مهندس ناظره میگفت یک ماهه پروژه ای نظام بهش نداده. واسه همین میگن بیشتر هوای سازنده هارو داره. 

شغل آزاد کلا اینجوریه که یک بازه چندین برابر یک کارمند پول داری یک بازه پول نون شب هم نداری. مدیریت درآمد و پس انداز داشتن توش حیاتیه. حواست به اینم باشه 

فک کنم شرکت اینا داره و اسمش تو نظام مهندسی نیست

خب دفتر مهندسی داره.

شغل خوب و بی دردسریه ولی اونقدر که تو فکر کنی درآمد نداره. اما از درآمد کارمند بهتره . من جات بودم اگر بقیه چیزاش اوکی بود جدی بهش فکر میکردم

فک کنم شرکت اینا داره و اسمش تو نظام مهندسی نیست

بازم از طرف بپرس

اگر خواستی باهاش ادامه بدی نمیشه درآمدشو ندونی.

به نظرم بیشترین چیزی که باید بهش توجه کنی اینه که شغل آزاد نوسان درآمد داره و تو باید درآمدش رو مدیریت کنی