2777
2789
چرب؟چربی ک خوب نیست😑😂 خب مثلا سوهان بخور هم چربه هم شیرین من عاشقشم 🤤

وای سوهان محمد سیما باشه مخصوصا🤧🥲

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ♡♡♡ که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نظرم عوض کردی. منم میرم سوهان میخرم. وای خیلی خوشمزه هست. سوهان بستنی هم خیلی دوست دارم

منم عااااشقشم🤤 

یه جعبه سوهان پرره پسته کنارت باشه با چایی بخوری به به🤤😂

چیزهای زیادی قلبت رو می‌شکونن اما، چشمات رو باز میکنن...🪐🖤️ همیشه خوب باش حتی برای کسی که بهت بد کرده ،یا قدرتو بیشتر میدونه یا تا همیشه حسرتتو میخوره 🥲💚 کارما آدرس هممونو داره و کارشو خوب بلده 🤫 یه صلوات مهمونم میکنی؟🥹♥️
نظرم عوض کردی. منم میرم سوهان میخرم. وای خیلی خوشمزه هست. سوهان بستنی هم خیلی دوست دارم

من سوهان بستنی خریدم دیروز تو یخچال محل کارم جا موند😭😭😭😭😭

...I got this feeling in my SOUL
چرب و داغسوهان سرده 😭

آها

خب سمبوسه بخور یا مرغ سوخاری🤤

چیزهای زیادی قلبت رو می‌شکونن اما، چشمات رو باز میکنن...🪐🖤️ همیشه خوب باش حتی برای کسی که بهت بد کرده ،یا قدرتو بیشتر میدونه یا تا همیشه حسرتتو میخوره 🥲💚 کارما آدرس هممونو داره و کارشو خوب بلده 🤫 یه صلوات مهمونم میکنی؟🥹♥️
وای سوهان محمد سیما باشه مخصوصا🤧🥲

اووووف نگووو🤤 دندون برام نمونده از دستش😂

خواهر ،پونصد هزار تومان😭😭😭😭😭😭

قطعن میرم با بچه هام یه شام خوشمزه میخوربم😍🥹

چون الان شلوار لازم دارم ولی پول یه شلوارم نمیشه😅😅😅

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ🤍خدایاشکرت🤍همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

هیچی ب ذهنم نرسید...یدونه چیپس

درسته همه چی گرونه ولی پونصد تومن از به دونه چیپس بیشتر میشه ها😁لااقل بگو بیست تا چیپس

مگه اینکه منظورت از اون چیپس های لاکچری باشه😋

...I got this feeling in my SOUL