2777
2789
عنوان

عاشق شدم🥲💔🤝🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 929 بازدید | 28 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

مهم نیست عاشق کسی شو که دوست داشته باشه برای بدست اوردنت تلاش کنه

عشق که دست خود آدم نیست...بودن با کسی که حسی بهش نداری هم گناهه بنظرم...من خودم دو سال پیش ینفر بهم گفت ولی من خیلی محترمانه‌ ردش کردم...چون حسی بهش نداشتم...و چقدر بد که الان خودم نمیتونم به کسی که دوسش دارم ابراز علاقه کنم🥲💔

عشق که دست خود آدم نیست...بودن با کسی که حسی بهش نداری هم گناهه بنظرم...من خودم دو سال پیش ینفر بهم ...

حرفت رو قبول دارم 

اما من فکر میکنم دخترا میتونن در نهایت عاشق کسی شن که بی نهایت بهشون عشق بده و احترام بذاره ولی پسرا نه اگه یکی و بخوان دیگه از ذهنشون بیرون نمیره

...

حرفت رو قبول دارم اما من فکر میکنم دخترا میتونن در نهایت عاشق کسی شن که بی نهایت بهشون عشق بده و احت ...

چی بگم...دعا کن‌ دلم آروم بگیره و این حسی که تا حالا نداشتم از سرم بپره:)))...منطق میگه با این شرایط بهترین کار همینه💔