2777
2789
عنوان

خودکشییی

138 بازدید | 16 پست

خیلی در برابر خودم شرمندمم 

خانواده فقیر خودمم ک هیجی نشدمم ۱۶ سالمه 

افسردگی شدید دارم به خودکشی فکر میکنمم 

شما تو زندگیم بودیدد ی لحظه هم زندگی نمیکردید! 

خودکشی تنهااا دردِ منههه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مرگ و خیلی دوست دارم

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

برو روانپزشک عزیزمبعد از تو هیچی تغییر نمیکنه جز اینکه عذاب چند هزار برابر میبینی💔

انگار روانپزشک رفتن به همین اسونیه عزیزم 

یکی دو بار رفتم هر بار ۱ تومن خرج کردم .. خب نمیشه ک .. 

هیچ تاثیری هم نداشتن به جز دادن ی قرص همین.. 

واسم تاثیر نداره واقعا خوب نمیشمم

16ساله ها هنوز عروسک دستشونه ،انتظار داشتی چیکار کنی تو این سن؟توقعاتتون رو بیارید پایین میبینید زندگی اینقدرا هم بد نیست

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

نه این راهش نیست صبور باش تازه اول زندگیته تو که از اینده خبر نداری اتفاقای خوب قراره برات بیوفته

من امیدمو بطوررر کامللل از دست دادم گل 

واقعا دیگ نمیکشمم 

این همه درد واسم زیااادیهههه 

هیچچ امیدی ندارمممم امیدد داشتن خیلیی خوبه 

واقعاا این حجم از افسردگی واسم زیاادیههه کاش یکی درکم کنههه کک میدونمم هیچکی جام نبوده و نمیدونه

چون عاقبت کار جهان نیستی ست انگار که نیستی چو هستی خوش باش

الان همه فقیرن خودتو نباز سعی کن اینستا نری این بلاگرا هم حال آدمارو بد میکنن حس فقر میدن به مردم 

متاهل 💞👨‍👩‍👧‍👧مامان دوتا گل پسر

16ساله ها هنوز عروسک دستشونه ،انتظار داشتی چیکار کنی تو این سن؟توقعاتتون رو بیارید پایین میبینید زند ...

من انقدررر از دنیای دخترونگیم دور شدمم ک حد ندارهه وگرنه به اینجا نرسیده بودممم من درددد زیااد کشیدم عزیزم این سه چهار سال و زیاادد به دلایلی 

یکی بهم بگه دختر و اینا باورت میشهه بهم برمیخورهه ؟ 

اصلاا به خودم نمیرسمم حوصله هیجی و ندارممم

مدرسه مو امسال انقدد حالم بد بود غیر حضوری رفتم..دهم تجربی ام 

با اینکهه هر سال شاگرد اول بودم همیشهه درسم عالییی بودد

ولی الان ۵ دیقه هم وقت نمیزارم 

ی باشگاه امیدمم بود ک اونم مامانم ایناا بهم پول نمیدن حتی برمم 

به جایی رسیدم ی رفیق ..ندارمم 

اصلااا جوری شده ک ترس دارم همش نمیتونممم با کسی صمییمی بشمم 

نمیدونمم ولییی خب توی عمل ک میرمم این کارایی ک میگمم نمیتونم و انجام بدم عالیمم 

ولی تو فکرام اینجوریمم محدودم میکنههه