2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آها انقدر پیام دارم که...😅پس تا ۸ ماه دیگه

میشه منم بگید خواهش میکنم
من به یه اقایی علاقه مند شدم ارتباطمون کاریه باهم . هیچ حرف عاشقانه ای بینمون نبوده تاحالا .
چند روز پیش برای اولین بار یذره ازم تعریف کرد از ظاهرم
بنظرتون این تعریفا ادامه پیدا میکنه ؟  اونم بهم حسی داره ؟

میشه دوتا بپرسم🥲😂💔

امسال میرم دانشگاه؟؟

واقعا دوسم داره و منو میخواد؟؟

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

۳ ماه دیگه میادو به شدت وابسته تو هستخیلی زیاد

ککی ازدواج میکنم 

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  
آها انقدر پیام دارم که...😅پس تا ۸ ماه دیگه

ککی ازدواج میکنم 

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  

تو رو خدا میشه جواب این سوالهای منو بدی حامله م حتما دعات میکنم

مریضی پسرم بدون عمل خوب میشه یا نیاز به عمل داره؟

جنسیت تو دلیم چیه؟

کی صاحب خونه میشیم ب اسم من میشه یا همسرم

داداشم کی ازدواج میکنه