2777
2789

سلام عزیزم من خیلی محتاجم دلم شکسته، تورو خدا جواب منم بده، بگین کی مشکل منم حل میشه، هرچی چله ودعا وختم بوده تو چند سال برداشتم ولی هیچ تاثیری تو زندگیم نداشت، تورو خدا بگین کی مشکلم حل میشه

من ازهمه بریدم، حتی خدا.... 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

مدیر یه جایی هستندبیریبله

لطفا جواب منم بدید❤

این شغلی که پبگیرشم برام جور میشه؟ میتونم توش پیشرفتی داشته باشم؟ اگ این نشه یه جای دیگه میتونم استخدام بشم 

مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم... 

ازدواجت غلطهمیبخشی تا چند سالی زندگیت خوبه ولی بعدش خیانت میکنه

پشیمون نمیشه؟

یعنی ازدواج نکنم؟با دلم چی کنم؟

کلا درباره ازدواجم چی حس میکنی؟

@،گ  

@،گ  

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

۳ ماه دیگه میادو به شدت وابسته تو هستخیلی زیاد

منم بگو منم بگو🥺خیلی مهمه

چرا ایلیا که بیست سالشه بی محلی می‌کنه 

بعد اینکه نظرش راجع به من چیه بنظرش چجور ادمیم

شب تار و بیم موج و گردابی چنین حائل کجا دانند حال ما سبکباران ساحل ها🌌 آی لاو یور تاپیکز اوپرا!💕 آی لاو لر کرد لک❤️

۳ ماه دیگه میادو به شدت وابسته تو هستخیلی زیاد

اصلا خوشش ازم نمیاد حتی یه کوچولو؟

چکار کنم یکمی بهش نزدیک تر شم

شب تار و بیم موج و گردابی چنین حائل کجا دانند حال ما سبکباران ساحل ها🌌 آی لاو یور تاپیکز اوپرا!💕 آی لاو لر کرد لک❤️

سلام عزیزم لطفا بی زحمت جواب سوال منم بده.. به نظرت زندگیمون  چجوری میشه؟ شوهرم وضعش خوب میشه یا همون طور میمونیم؟ اخه چند وقتیه کاری رو شروع کرده و اگر  اونی که میخواد بشه زندگیمون متحول میشه.. 

و یه سوال دیگه به نظرت دیگه بچه دار میشم؟ اگر آره... حست میگه دختر یا پسر؟؟ 

💞خداجون ممنونتم که دوباره لایق مادر شدن بودم💞 🧚‍♂️دوست مهربونم که امضامو میخونی برای سلامتی نینیم یه صلوات مهمونم کن🧚‍♀️
لطفا جواب منم بدید❤این شغلی که پبگیرشم برام جور میشه؟ میتونم توش پیشرفتی داشته باشم؟ اگ این نشه یه ج ...

بله بله قبول میشی و این شغل بدرد تو میخوره و پیشرفت میکنی