nvhgu مدیر عضویت: 1402/10/14 تعداد پست: 473 عنوان زبان سوم | مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 34 پست بعد انگلیسی فرانسه یا المانی؟؟ ۰دوتا کاربری دارم تقریبا اون یکی کاربریم معروفه😏😎این کاربری زاپاسه....تا جای ممکن سعی میکنم مث اون یکی کاربری ک باهاش فعالم اونجوری رفتار نکنم شناسایی شه اون یکی کاربریم 1403/04/14 | 12:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جانانم۱۳۸۰ عضویت: 1402/08/26 تعداد پست: 2749 من به عنوان زبان ۴ ام روسی رو شروع کردم تابستون. اگر صدای کفتار هارا شنیدی شک نکن که شیری بر زمین افتاده است.
nvhgu مدیر استارتر عضویت: 1402/10/14 تعداد پست: 473 من فارسی عربی انگلیسیمیخوام المانی شروع کنمموفق باشی😊 همچنین عزیزم موفق باشی ۰دوتا کاربری دارم تقریبا اون یکی کاربریم معروفه😏😎این کاربری زاپاسه....تا جای ممکن سعی میکنم مث اون یکی کاربری ک باهاش فعالم اونجوری رفتار نکنم شناسایی شه اون یکی کاربریم
مهرگلdreamer عضویت: 1401/11/26 تعداد پست: 4153 من از زبان فرانسه بیشتر خوشم میاد بابت این فرانسه کلا زبان المانی اصلا حال نمیکنم ولی فرانسه واقعا گوش نوازه
nvhgu مدیر استارتر عضویت: 1402/10/14 تعداد پست: 473 من به عنوان زبان ۴ ام روسی رو شروع کردم تابستون. زبان ۳ و ۲ تون چیه؟ ۰دوتا کاربری دارم تقریبا اون یکی کاربریم معروفه😏😎این کاربری زاپاسه....تا جای ممکن سعی میکنم مث اون یکی کاربری ک باهاش فعالم اونجوری رفتار نکنم شناسایی شه اون یکی کاربریم
zizi025 عضویت: 1400/04/11 تعداد پست: 2174 کجاها ب درد میخوره اسپانیایی؟کلا کاربرد دارا؟ تو پرمخاطب ترین زبانای جهان بر اساس آمار اول چینیه دوم اسپانیاییه سوم انگلیسیهکشورای مکزیک آرژانتین و اسپانیا و کشورای دیگم زبانشون اینهامریکا کلا مهاجر اسپانیایی زبان خیلی زیاد داره او آنجا بود و "آنجا" نمیدانست چقدر خوشبخت است .
zsbmp عضویت: 1403/02/27 تعداد پست: 139 با نام خدا.....بنده فقط فارسی بلدم با یکمی ژاپنی که اونم بصورت ناخوداگاهی با دیدن کارتون یادگرفتم ولی ۱ سال طول کشید 😂چجوری زبان یادمیگیرین؟؟؟؟منم میخوام یاد بگیرم ولی نمیدونم چطور .....
zsbmp عضویت: 1403/02/27 تعداد پست: 139 یه سوال چطور میشه تو دوران کم زبان یاد گرفت؟؟؟مثلا ۳ ماهه همیشه برام سوال بوده
جانانم۱۳۸۰ عضویت: 1402/08/26 تعداد پست: 2749 زبان ۳ و ۲ تون چیه؟ فارسی،ترکی،انگلیسی اگر صدای کفتار هارا شنیدی شک نکن که شیری بر زمین افتاده است.
صباخاتونم عضویت: 1403/01/10 تعداد پست: 4874 آخه حس میکنم سختهو چرا فرانسه من تا حدودی فرانسوی بلدم به عنوان زبان سوم. خیلی کاربردیه. کلا زبان بسیار زیباییه اونقدرا سخت نیست عزیزم. کلاس بری اوکی میشی. پس زخم هایم چه میشوند؟ نور از همانجا وارد میشود🌟
nvhgu مدیر استارتر عضویت: 1402/10/14 تعداد پست: 473 فارسی،ترکی،انگلیسی ترکی استانبولی یا اذربایجان؟ ۰دوتا کاربری دارم تقریبا اون یکی کاربریم معروفه😏😎این کاربری زاپاسه....تا جای ممکن سعی میکنم مث اون یکی کاربری ک باهاش فعالم اونجوری رفتار نکنم شناسایی شه اون یکی کاربریم
nvhgu مدیر استارتر عضویت: 1402/10/14 تعداد پست: 473 با نام خدا.....بنده فقط فارسی بلدم با یکمی ژاپنی که اونم بصورت ناخوداگاهی با دیدن کارتون یادگرفتم ول ... با کلاسمن میخوام گلاس برم انگلیسی هم کلاس میرفتم ۰دوتا کاربری دارم تقریبا اون یکی کاربریم معروفه😏😎این کاربری زاپاسه....تا جای ممکن سعی میکنم مث اون یکی کاربری ک باهاش فعالم اونجوری رفتار نکنم شناسایی شه اون یکی کاربریم
nvhgu مدیر استارتر عضویت: 1402/10/14 تعداد پست: 473 یه سوال چطور میشه تو دوران کم زبان یاد گرفت؟؟؟مثلا ۳ ماهه همیشه برام سوال بوده امکان نداره تو زبان رو فشرده هم بخونی نهایتا ۳ ۴ سال تموم شیولی برا آیتلس زبان ۴.۵ ماه زمان نیازه ۰دوتا کاربری دارم تقریبا اون یکی کاربریم معروفه😏😎این کاربری زاپاسه....تا جای ممکن سعی میکنم مث اون یکی کاربری ک باهاش فعالم اونجوری رفتار نکنم شناسایی شه اون یکی کاربریم
nvhgu مدیر استارتر عضویت: 1402/10/14 تعداد پست: 473 تو پرمخاطب ترین زبانای جهان بر اساس آمار اول چینیه دوم اسپانیاییه سوم انگلیسیهکشورای مکزیک آرژانتین ... عهامیدوار شدم😅🤣🥲 ۰دوتا کاربری دارم تقریبا اون یکی کاربریم معروفه😏😎این کاربری زاپاسه....تا جای ممکن سعی میکنم مث اون یکی کاربری ک باهاش فعالم اونجوری رفتار نکنم شناسایی شه اون یکی کاربریم
جانانم۱۳۸۰ عضویت: 1402/08/26 تعداد پست: 2749 ترکی استانبولی یا اذربایجان؟ جفتشون. اگر صدای کفتار هارا شنیدی شک نکن که شیری بر زمین افتاده است.
nvhgu مدیر استارتر عضویت: 1402/10/14 تعداد پست: 473 جفتشون. عهمن ترکم😙🤗🖐 ۰دوتا کاربری دارم تقریبا اون یکی کاربریم معروفه😏😎این کاربری زاپاسه....تا جای ممکن سعی میکنم مث اون یکی کاربری ک باهاش فعالم اونجوری رفتار نکنم شناسایی شه اون یکی کاربریم