2821
2789
عنوان

زبان سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 34 پست
من فارسی عربی انگلیسیمیخوام المانی شروع کنمموفق باشی😊

همچنین عزیزم موفق باشی

۰دوتا کاربری دارم تقریبا اون یکی کاربریم‌ معروفه😏😎این کاربری زاپاسه....تا جای ممکن سعی میکنم مث اون یکی کاربری ک باهاش فعالم اونجوری رفتار نکنم شناسایی شه اون یکی کاربریم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من به عنوان زبان ۴ ام روسی رو شروع کردم تابستون.

زبان ۳ و  ۲ تون چیه؟

۰دوتا کاربری دارم تقریبا اون یکی کاربریم‌ معروفه😏😎این کاربری زاپاسه....تا جای ممکن سعی میکنم مث اون یکی کاربری ک باهاش فعالم اونجوری رفتار نکنم شناسایی شه اون یکی کاربریم
کجاها ب درد میخوره اسپانیایی؟کلا کاربرد دارا؟

تو پرمخاطب ترین زبانای جهان  بر اساس آمار اول چینیه دوم اسپانیاییه سوم انگلیسیه

کشورای مکزیک آرژانتین و اسپانیا و کشورای دیگم زبانشون اینه

امریکا کلا مهاجر اسپانیایی زبان خیلی زیاد داره

با نام خدا.....بنده فقط فارسی بلدم با یکمی ژاپنی که اونم بصورت ناخوداگاهی با دیدن کارتون یادگرفتم ولی ۱ سال طول کشید 😂

چجوری زبان یادمیگیرین؟؟؟؟منم می‌خوام یاد بگیرم ولی نمیدونم چطور .....

آخه حس میکنم سختهو چرا فرانسه

من تا حدودی فرانسوی بلدم به عنوان زبان سوم. خیلی کاربردیه. کلا زبان بسیار زیباییه اونقدرا سخت نیست عزیزم. کلاس بری اوکی میشی.

پس زخم هایم چه میشوند؟ نور از همانجا وارد میشود🌟
فارسی،ترکی،انگلیسی

ترکی استانبولی یا اذربایجان؟

با نام خدا.....بنده فقط فارسی بلدم با یکمی ژاپنی که اونم بصورت ناخوداگاهی با دیدن کارتون یادگرفتم ول ...

با کلاس

من میخوام گلاس برم انگلیسی هم کلاس میرفتم

یه سوال چطور میشه تو دوران کم زبان یاد گرفت؟؟؟مثلا ۳ ماهه همیشه برام سوال بوده

امکان نداره 

تو زبان رو فشرده هم بخونی نهایتا ۳ ۴ سال تموم شی

ولی برا آیتلس زبان ۴.۵ ماه زمان نیازه

تو پرمخاطب ترین زبانای جهان بر اساس آمار اول چینیه دوم اسپانیاییه سوم انگلیسیهکشورای مکزیک آرژانتین ...

عه

امیدوار شدم😅🤣🥲

جفتشون.

عه

من ترکم😙🤗🖐

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز