2777
2789
عنوان

اگه بفهمین پدرتون داره خیانت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 60 پست
باهمچین پدری زندگی کنم چند سال دیگه ازدواج کنم ابرومو جلو اونا میبره میگن بابات هوله

نه تو اول تذکرتو بده طلاق خیلی بده 

اصلا یهو دیدی مامانت فهمید اما راضی به طلاق نشد 

سعی کن اول باباتو‌ توجیه کنی که پنهون کاری نکنه تو این روابط نباشه 

بهش بگو من اگه متوجه بشم که ادامه میدی دیگه دوست ندارم باهات زندگی کنم به مامانم میگم 

من فمیدم پارسال هعع هیچی هیچ کاری نکردم ب خاهرم بزرگم گفدم رف با گریه با بابام حرف زد (میونش با بابا ...

منم همینم ولی حس میکنم اینم درست نیست که من با عذاب وجدان زندگی کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه تو اول تذکرتو بده طلاق خیلی بده اصلا یهو دیدی مامانت فهمید اما راضی به طلاق نشد سعی کن اول باباتو ...

اتفاقا خیلی منو دوس داره میگه تنها  کسی که خوشحالم میکنه دخترمه منم میخوام برم دیگه ریختشو نبینم 

منم تو موقعیت الانه تواممیخوام یه چند وقت هیچی نگم اگه بابام دست برنداشتبا یه اکانت فیک بهش میگم دخت ...

نگو دخترت خبر داره جانم مشخصه تویی 

بگو اگ ادامه بدی همه این اسکرین شاتارو بر زن و بچت میفرستم 

بعد اگ گفت کی هستی بگو زندگیمو نابود میکنی؟ تا زندگیتو نابود نگنم دست بردار نیستم 

خلاصه اینطوری تهدید کن

هروقت خواستی نظری بدی ب این فکر کن پشت کاربری یک ادمی نشسته ک قلب داره:)
نگو دخترت خبر داره جانم مشخصه تویی بگو اگ ادامه بدی همه این اسکرین شاتارو بر زن و بچت میفرستم بعد اگ ...

واقعنام دارم اسکرین چتاشونو گفته من فقطدارم برا تو و دخترم ( من ) تلاش میکنم فقط شما دوتارو دارم برام مهمین حالااین همه مامان من عمرشو پاش گذاشت دلم خیلیبرا مامانم میسوزه

واقعنام دارم اسکرین چتاشونو گفته من فقطدارم برا تو و دخترم ( من ) تلاش میکنم فقط شما دوتارو دارم برا ...

آدمی جایز الخطاست :) همینو مطمعنم دوستم 

با پدرت صحبت کن ناشناس یا حالا شناس اگ دست ازین کارش برداشت ینی شیطان وسوسش کرده و ب خودش اومد ک ای داد دارم زندگیمو از دست میدم 

اگ نه بحثش جداست از همه چی 🤍💜 زندگیتونو الکی خراب نکن اینطوری 

منی دارم اینو میگم ک بعد از۱۱سال هنوز یادمه و وقتی زیاد بهش فک میکنم دوباره خنده های هیستریک و لرزشای عصبی بهم دست میده

هروقت خواستی نظری بدی ب این فکر کن پشت کاربری یک ادمی نشسته ک قلب داره:)
آدمی جایز الخطاست :) همینو مطمعنم دوستم با پدرت صحبت کن ناشناس یا حالا شناس اگ دست ازین کارش برداشت ...

الهی عزیزم 

چند سال پیشم با یکی چت میکرد اونو مامانم فهمید ولی نمیدونم چرا پاش موند 

ادمی که خیانت کارباشه درست بشونیست

عزیزم شما باید بیشتر وقت با پدرتون بگذرونید ک نتونه حتی ب این چیزا فکرکنه . درظاهر محبتتون بیشتر کنید براش کادوبخرید بگین ک چندروزه خانوادگی تفریح برید... یا دونفره برن بیرون ی تایمی دوتایی بگذرونن مطمئنم پدرت فقط کمی بی حوصله شده و زندگی براش یکنواخت شده ک اینکارو کرده . درهرصورت باز مطمئنم ک شما ومادرت خیلی دوست داره. زن و شوهر وقتی همش درگیر زندگی وبچه و کارمیشن کمی ازهم دورمیشن وممکنه این خطاها سربزنه ازشون. شمااول باید پدرومادرت بهم نزدیکترکنی بعدشم گفتم با ی خط دیگ پیام بده بهش ک من یکی از اشناهاتم اگ باز ب این شماره زنگ بزنی میرم ب خانوادت میگم ابروت میبرم . انشالله حل میشه نگران نباش