2777
2789

فکر کردم خوشبخترین میشم..ولی بخاطر دخالت های مادر و خواهرش و فهمیدم قبلا اعتیادشدید داشته بهم زدم،چندوقت پیش با یه اقایی اشنا شدم به دلایلی کات کردیم،این اقا چند میگفت تو خانوادمون جنگ افتاده مادرش و خواهراش و زنداداشش حتی خودشم گفت به زنداداشم جلو خودش فحش پدر بهش میدم،،ممکن بود منم برم تو خانوادشون با منم دعوا کنن؟بعد کات حالم خیلی بده خیلی وابستش بودم ن خواب دارم ن خوراک

خوب کردی کات کردی

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم به خاطر حال بدت 

فقط آدم‌سمی جذب میکنی

یه مدت سطح‌انرژیتو‌ببر بالا

تا ببینیم خدا چی میخاد‌ برات 

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

به نظرت با منم دعوا میکردن اگه میرفتم توخانوادشون؟

صد درصد

با چیزی که گفتی احتمال کتک هم هست

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

مشکل اصلی اعتیادش هست

دروغه عمرا ترک کرده باشه سر کوچکترین مشکلی میره سر اعتیادش

بله وقتی حرمت خانواده نگه نداره و یه چیز طبیعی بودن قطعا باشما هم اینجور هستن

دغدغه اش فردا بود.....شب مرد
به نظرت با منم دعوا میکردن اگه میرفتم توخانوادشون؟

ما واسه ازدواج ملاک اولمون خانواده اس اون آدم تو اون خانواده بزرگ شده کوچیک ترین نشانه هارو باید جدی گرفت وگرنه بعدا چوبشو میخوری

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

ما واسه ازدواج ملاک اولمون خانواده اس اون آدم تو اون خانواده بزرگ شده کوچیک ترین نشانه هارو باید جدی ...

اگه توام بودی کات میکردی؟؟موقعی که خانوادشون دعواشون میشد زنگ میزدن به این