2777
2789
عنوان

فرزند دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 32 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب چون اول از نظر مالی و روحی اماده بودیم خواستیم بعدش هم پسرم واقعا تنها بود و خودش خیلی اصرار داشت

ولی برای من دومی خیلی سخت بود چون دومی به شدت بچه گریه کنی بود بعدش هم زایمانم مصادف شد با پیش دبستانی رفتن پسرم به معنای واقعی پوستم کنده شد

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است

من الان ناخواسته باردارم دومیو 😭اولی دو سالشه 

اصلا نمیتونم باهاش ارتباط بگیرم همش در عذابم اصلا اعصاب ندارم نمیدونم چطوری باهاش کنار بیام 

خیلی روحم داغونه دارم میمیرم از ناراحتی 😔

از سقط هم میترسم 😭

من خودم اختلاف سنی ده ساله با خواهرم دارم خیلی با هم خوبیم ولی همیشه دغدغه هامون فرق داشت و داره نمی تونیم خیلی باهم هم سو باشیم . با تک فرزندی هم که اساسا مخالفم چتدتا تک فرزند توی فامیل خودمون دیدم بزرگسالی واقعا تنهایی رو حس میکنن ادم یکی از خون خودش میخواد . برای همین با وجود کمک نداشتن تصمیم گرفتیم بچه دوم رو با فاصله کم بیارم همینم یکم پرس و جو کردم دیدم بهترین فاصله چهار ساله چون اولی مستقل شده به مدرسه و کلاس اولش هم تا برسی دومی انقدر بزرگ شده که بتونی مثلا یه ساعت بسپاریش به کسی بری جلسه انجمن مدرسه یا مثلا یکم مشق و درس باهاش کار کنی بچه دوم هم میشه یه جور سرگرم کرد نوزاد تازه نیست . اختلافشون دقیقا ۴ ساله . اوایلش خیلی سخته . برای این که بچه اولم اسیب نبینه خیلی مطالعه کردم و انرژی گذاشتم ولی هر چی بزرگتر شدن اسون تر شد تقریبا از سه سالگی دومی یکم زنگیم به ریتم اومد الان که ماشا الله دوتاشون مدرسه ای هستن که دیگه همه چی خیلی راحت تره . ولی خوب به خاطر  تربیتشون هم هست قطعا . ماشا الله چالش زیادی نداریم توی خونه مون همون چالشا و اتفاقای گاه به گاه دوتا خواهر هست فقط

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

اینم بگم که کلا تجربه بچه دوم از این نظر اسون تره که تازه کار نیستی بچه تا یه تب کرد یا یه شب بد اروم بود دست و پاتو گم نمیکنی . میدونی مثلا الان سرما خورده یه هفته کرفتاری بعد همه چی درست میشه بلدی . تجربه داری

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
خانما بنظرتون بچه ها هم جنس باشن خوبه یا جنس مخالف باشن؟

دقيقا يه سوال بزرگم اينه

من يه پسر دارم 

اما شوهر دختر ميخواد و اگر بخوابم بچه اب داشته باشيم قراره با رژيم و تكنيك هاشون دختر داشته باشم اگر خدا بخواد 

اما پسرم به شدت از دخترها بدش مياد 

به نظرش دخترها خيلي جيغ ميزنن 

دقيقا يه سوال بزرگم اينهمن يه پسر دارم اما شوهر دختر ميخواد و اگر بخوابم بچه اب داشته باشيم قراره با ...

من یه دختر دارم همه الان میگن کاش این پسر باشه دیوونه شدم 

طوریه غذا هم نمیخورم 

ایشالا هر جنسیتی که دوس داری همون باشه 

از نظر مالي هزينشون چقدر فرق داره؟؟ دو تا بچه داشتن خيلي پرهزينه تر از يه بچس؟؟

هزینه خوب اولیت ک مای بی‌بی نمیزنه ولی واسه بچه دوم باید بخری لباس برای هر دو تا یکم هزینه داره اگه میخوای بیاری تردید نکن الان سنه بچت خوبه بیار تموم

خو دتون چی فکر می کنید

اخه یکی از دوستامون که بچه دومش حدودا ۷ ماهشه میگه هزینه دومی کمتره 

حالا اون میگه یه سری وسایل برای اولی خریدی سالم و نو هست دیگه لازم نیست بخری 

یا خوراکی میگه همونی که قبلا میخریده میخره باهم میخورن 

میگفت اینکه فکر کنی دقیقا دوبرابره نیست 

میخواستم بدونم نظر شما چیه

اخه یکی از دوستامون که بچه دومش حدودا ۷ ماهشه میگه هزینه دومی کمتره حالا اون میگه یه سری وسایل برای ...

خب چند سا ل د یگه هز ینه کلا س ها و مد رسه و تفریح و لواز م تحر یر و د انشگاه و سر ما یه گذاری و شغل و ا زدوا ج‌ چی 

تا تهش که همین قد ی نمی مو‌ نن‌

خب چند سا ل د یگه هز ینه کلا س ها و مد رسه و تفریح و لواز م تحر یر و د انشگاه و سر ما یه گذاری و شغل ...

اره اینم هست 

من نمیدونم واقعا تک فرزندی خوب نیست؟؟

انگار ته دلم دوست ندارم باز بچه دار شم 

اما از طرفی هرچی تک فرزند میبینم که به سن نوجوانی رسیدن یه مدل خاصی هستن

گوشه گیرن، زیادی ساکتن، نمیتونن با بقیه ارتباط بگیرن 

ولی باز شاید اونم میگم شاید بشه برای آینده یه بچه کاری کرد ۲تا بعید میدونم