2777
2789
عنوان

حقوق مردان

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 23 پست

چون مردان اینهمه حقوق وضع کردن 

وقتی خودشون صاحب اصلی حقوق هستن و برا سرگرمی چنتا حق ساده به زن و کودک و حیوان میدن ،نیازی به بود کردن خودشون ندارن😏

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است  
آره . بی پناهیم . حداقل من خودم توی این شرایط اقتصادی بی پناه افتادم . تمام تلاشم رو میکنم اما دارم ...

شرایط اقتصادی ک واسه همه همینه تواین وضعیت دارن له میشن الان منوشوهرم دوتایی کارمیکنیم ماهی۷تومن کرایه میدیم کم میاریم واسه همه سخته. ی دختر بچه ی ۸ساله رو میشناسم باباش پارسال فوت کرده مادرش مریضی خاص داره بچه تواین سن تو رستوران باماهی۵تومن کارمیکنه اون چی بگه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شرایط اقتصادی ک واسه همه همینه تواین وضعیت دارن له میشن الان منوشوهرم دوتایی کارمیکنیم ماهی۷تومن کرا ...

دم شما گرم . عرضم اینه که من تنها امید و پشتیبان خونوادم هستم اگه بشکنم امیدشون نا امید میشه . خانوما اجازه ندید مرداتون بشکنن . به خدا ما مردا توی خیابونا بی کس افتادیم . حتی اجازه نداریم بمیریم .