commando_girl مدیر عضویت: 1403/04/14 تعداد پست: 81 عنوان نظامیاااا | مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 37 پست عاقا دیه ا اسمممم مشخصه ارادت خاصی ب نظامیااااادارم عاقاااا کی اینجانظامیههههههههه! دستابالا😅😂مدیونید فک کنید تازه ب نی نی سایت اشناشدم🥲😂کاملا درست فکر می نمایید براهمینم الکی ذارم اینجا فک میزنم خب سرتونو دیگه دردنیارم حاضری بزنیننننن عاقا 1403/04/14 | 06:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tangled_راپونزل عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 70 نمیدونم🥲ولی برام خاصن با تخیلاتت زندگی میکنی عسیسمنظامیای ایران با چیزی ک توی ذهنته فرق دارنخودم توی خانواده نظامی بزرگ شدم، هم بابام هم عموم نظامی بودن
طناز۹۹ عضویت: 1399/01/01 تعداد پست: 7783 ربطش به شما چیه کی نظامیه؟ خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم
_iran_ عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 14449 کراش زدیااا🤣 واقعا نظامیااا خوبن قسمتت شه یکیشون😁 کلام شد گلوله باران🖤به خون کشیده شد خیابان🥀ولی کلام آخر این شد که جان من فدای ایران❤️
commando_girl مدیر استارتر عضویت: 1403/04/14 تعداد پست: 81 ربطش به شما چیه کی نظامیه؟ :/چرا خب انقد تندبرخوردمیکنید.. فک کنم از اسمم مشخص باشه خب🙂گفتم ارادت ویژه ای بشون دارم همبن.
commando_girl مدیر استارتر عضویت: 1403/04/14 تعداد پست: 81 با تخیلاتت زندگی میکنی عسیسمنظامیای ایران با چیزی ک توی ذهنته فرق دارنخودم توی خانواده نظامی بزرگ شد ... اره ا بچگی تالان🥲😂.. مام تو خونوادمون نظامی داریم عزیزم.. ولی خب خوشم میاد:/میدونم فانتزی فک میکنم ولی خب باحالنننن. ینی چی ک نظامیای ایرااااان فرق دارنننننن
شادی_محمدی1 عضویت: 1403/02/14 تعداد پست: 1441 😂😂ن خب نمیشه بعدش فک میکنن هول چیزی ام. خودمم روشون کراش هستم ولی عشقم نظامی نیست به فرزندانتان بیاموزید به مقام تمام انسان ها به عنوان نماینده خدا روی زمین احترام بگذراند......
commando_girl مدیر استارتر عضویت: 1403/04/14 تعداد پست: 81 کراش زدیااا🤣 واقعا نظامیااا خوبن قسمتت شه یکیشون😁 😂گویا اره ا طُفولیت..
commando_girl مدیر استارتر عضویت: 1403/04/14 تعداد پست: 81 خودمم روشون کراش هستم ولی عشقم نظامی نیست 🥲.. عشقتون پایدارخبببببب😍
commando_girl مدیر استارتر عضویت: 1403/04/14 تعداد پست: 81 یااااااا ایزد منان !!!!! نمیدونم واقعنی چرا انقد هیت بم میدین و میدن.. ولی ماها ک هندیگرو نمیشناسیم./:فق خواستم فانتزیای تو مخمو ب تایپ بکشم ک گویا اشتباه کردم😑😕انگار ب همه بدهکارمممم
tangled_راپونزل عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 70 اره ا بچگی تالان🥲😂.. مام تو خونوادمون نظامی داریم عزیزم.. ولی خب خوشم میاد:/میدونم فانتزی فک میکنم ... دقیقا ینی همیننظامیای ایراااان فرق دارن😁😁نظامیا همه جای دنیا به آمادگی جسمانی و خوشتیپی و قد بلند و هیکل ورزشکاری و توانِ مدیریت بحران و زندگی در شرایط سخت و تواناییایِ خاص و... شناخته میشنولی اینجا هیچ بویی از این چیزا نبردنبد میگم بگو بد میگی
شادی_محمدی1 عضویت: 1403/02/14 تعداد پست: 1441 🥲.. عشقتون پایدارخبببببب😍 فدات عزیزمالبته همه نظامی ها نهاونا ک قد بلند و چهار شونه هستنهمیشه ریش و سیبیل دارن به فرزندانتان بیاموزید به مقام تمام انسان ها به عنوان نماینده خدا روی زمین احترام بگذراند......
zolghrnein عضویت: 1402/08/14 تعداد پست: 10871 نمیدونم واقعنی چرا انقد هیت بم میدین و میدن.. ولی ماها ک هندیگرو نمیشناسیم./:فق خواستم فانتزیای تو م ... فقط تعجب کردم اگر ناراحت شدین عذرخواهی میکنم موفق باشید
commando_girl مدیر استارتر عضویت: 1403/04/14 تعداد پست: 81 دقیقا ینی همیننظامیای ایراااان فرق دارن😁😁نظامیا همه جای دنیا به آمادگی جسمانی و خوشتیپی و قد بلند ... ن ولا درست میگی🥲😂طرفای خودمون ک ندیدم. ولی اینی ک میگم واقعنی خیلییی خفههه هم امادگی جسمانی بالایی داره هم واقعنی خوشتیپ و خوشهیکلِ فق فیسشو نشون نمیده ک اونم بخاطز شغلش ک ارتشیه واینری میکنه تو اینستا خیلی خفنهههههه
commando_girl مدیر استارتر عضویت: 1403/04/14 تعداد پست: 81 فدات عزیزمالبته همه نظامی ها نهاونا ک قد بلند و چهار شونه هستنهمیشه ریش و سیبیل دارن خدانکنه خب. 🥲اره واقعنی جذابن