2777
2789
عنوان

ادم حسود

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 33 پست
جاری و خواهرشوهر نیست ولی متاسفانه نزدیکه و رفت و امد زیادی دارن بامادرشوهرم اینا و ماهم چون خونمون ...

والا راه کار که ندارم بدم 

یا تحملش کن 

یا محل نده بهش 

من خودم از آدمی که خوشم نمیاد محل بهش نمی‌دم که کلا کات بشم باهاش 

برام مهم نیست کیه 

بشین ولی نزدیکش نشین و سرسنگین باش باهاش متاسفانه من اینقدر حرص مردمو خوردم به تته پته افتادم زبونم ...

واقعا راست میگی من همیشه میگفتم ولش کن چرت میگه دیگه اهمیت نده همش حرف نمیزدم 

ولی ادم کم میاره دوروز پیش انقد حالم بد شد حس بدی گرفته بودم یساعت فقط گریه میکردم همش با خودم میگفتم من که  میدونم ازعقده هاش داره اینجوری میکنه ولی کم اوردم

تو به تنهایی جهان منی 🕊🫀

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من وقتی یکی اینطوری میکنه پیشم فقط هیچی نمیگم هیچی خودش زر میزنه و خودشم تموم میکنه تهوع برانگیزن ای ...

منم مثلا از یساعتی که حرف میزنه نهایت دو سه کلمه اونم نه مستقیم با خودشددقیقا میبینمش انرژی منفی میگیرم 

یعنی انگشت تو هر سوراخی میکنه

تو به تنهایی جهان منی 🕊🫀

من یدونه ازین دوستا دارم تو خابکاه ی احمقیع دومی نداره

اوهوم میدونی من جایی حرصم میگیره که طرف سیکل و دیپلم نداره اما یجوری برای منی که میدونه تحصیلاتم چیه پز میاد یجوری رفتار میکنه انگار تو هیچی نیستی

من همیشه میگم اولین مورد تو ادما شعور و شخصیت وادبشونه 

نه تحصیلات و محیط و ....

اما این از یه جای کوچیک شهرستان خیلی دور شوهرکرده اوردنش تهران چشمش تازه باز داره میشه

تو به تنهایی جهان منی 🕊🫀

اوهوم میدونی من جایی حرصم میگیره که طرف سیکل و دیپلم نداره اما یجوری برای منی که میدونه تحصیلاتم چیه ...

ولش کن 

اینجور اپما همون بهتر ک اصلا هم صحبت نشی باهاشون پ میدون ندی تا دهنشونو باز کنن 

والا راه کار که ندارم بدم یا تحملش کن یا محل نده بهش من خودم از آدمی که خوشم نمیاد محل بهش نمی‌دم که ...

محل که نمیدم اما بخاطر شرایطی که گفتم هرازگاهی رودر رو میشیم و این زر زدناش تو مخم رفت انقد که دیگه واقعا کم اوردم اعتماد به نفسم خراب شد

تو به تنهایی جهان منی 🕊🫀

اره واقعا

یاد زنمعموم افتادم😭😂😂😂😂

برا مامانم پز میومد و قیافه میگرفت ، مامانم نگاش میکرد و لبخند میزد با ارامش . 

تیییز تو چشماش براق میشد نگاهش میکرد وقتی زنعموم خالی میبست . 

یاد زنمعموم افتادم😭😂😂😂😂برا مامانم پز میومد و قیافه میگرفت ، مامانم نگاش میکرد و لبخند میزد با ا ...

وای اره 🤣 منم زن عموم اینجوری بود اما اون به مرحله ای رسید رک اومد گفت من حسودیم میشه بهت 

اما اینی ک من میگم رفتاراش سمیه یه مدت اهمیت نمیدم ولی حرفاش روانمو بهم میریزه

تو به تنهایی جهان منی 🕊🫀

وای اره 🤣 منم زن عموم اینجوری بود اما اون به مرحله ای رسید رک اومد گفت من حسودیم میشه بهت اما اینی ...

وقتی تو جمع میبینیش اصلا نه نزدیکش بشین نه باهاش ی کلمه حرف بزت 

با یکی دیگ سرتو گرم کن و بگو و بخند کن انگار نیست 

من از وقتی تو هوابگاه اینطوری کزدم حالم بهتره خیلی

اصلا خیلی تحت فشار بودم خصوصا ک هر ساعت میدیدمش

وقتی تو جمع میبینیش اصلا نه نزدیکش بشین نه باهاش ی کلمه حرف بزت با یکی دیگ سرتو گرم کن و بگو و بخند ...

اره اخه مشکلم اینه میدونن من زبونشونو بلد نیسم عمدا باهم با زبون خودشون حرف میزنن 😪😔

قبل ترا خیلی ناراحت میشدم حالم بد بود همش خیلی بی احترامیه خب به من همیشه یاد دادن وقتی کسی هست که محلی متوجه نمیشه جوری حرف میزنیم معذب نشه و متوجه بشه 

اما اینا انگار نه انگار منم هستم🙃 اما الان اهمیت نمیدم به این موضوع 

ولی جالب اینه بخواد حرفایی بزنه ک بره تو مخم فارسی میگه 😅

تو به تنهایی جهان منی 🕊🫀

اره اخه مشکلم اینه میدونن من زبونشونو بلد نیسم عمدا باهم با زبون خودشون حرف میزنن 😪😔قبل ترا خیلی ن ...

وااای دقیقققققققققا این دو تا احمق هم ب زبون خودشون خرف میزنن تو اتاق . نهایت ببشعوری و بی ادبی 

وقتی میری پیش شون یجوری وانمود کن و سرتو گرم کن انگار اصصصلا نمیشناسی شون و اصلا ب چشمت نمیان 

کتاب ببر با خودت یا سرتو یجور خیلی شدیدی گزم کن 

وااای دقیقققققققققا این دو تا احمق هم ب زبون خودشون خرف میزنن تو اتاق . نهایت ببشعوری و بی ادبی وقتی ...

دقیقا همیشه همینکارو میکنم یا توگوشی م یا سعی میکنم برم اتاق دیگه ای حیاطی چیزی 

ولی درنهایت ادم تو تنهایی خودش که فک میکنه میشکنه 

واقعا ادم حالش خراب میشه

تو به تنهایی جهان منی 🕊🫀

دقیقا همیشه همینکارو میکنم یا توگوشی م یا سعی میکنم برم اتاق دیگه ای حیاطی چیزی ولی درنهایت ادم تو ت ...

قبول دارم نمیشه صفر کرد اثرشو 

ولی دیگ انقد بدبختی دارم ک نخام ب ادمای از پشت کوه برگشته فکر کنم