2777
2789
عنوان

گنج😍

| مشاهده متن کامل بحث + 18162 بازدید | 220 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله حالا جدا از اینکه بعضیا طلسم دارن برخی هم روشون مار هست که اصلا خطرناک نیست مار رو به راحتی میشه ...

جدی یعنی طلا بمونه زیاد بوی سمی تولید میکنه؟

(((( کاربری دست دو نفره ))))

آره بابام پیدا کرده بود 

با دوستش

بعد قسم ناموس و اینا خورده بودم که سره هم کلاه نزارن

دنبال آب کردنش بودن

ازاینورم بابام داشته دنبال خونه می‌گشته که پیدا کنه

یه خونه ۶طبقه دیده بود اونو میحاستع بخره به نام مادرم

ماشین 

جهزیه ی عالی برای من

ولی خب 

اون دوست عوضیش میبری بازار و میراث فرهنگی لو‌میره

ولی

بابامو لونداده بود 

خدا چقدر قشنگ میگه:   اَعْطَيْتُكَ ما تُريدُ بهتر از اونی که میخوای بهت میدم...🤍  🌱️خوشگلایه عدد مغازه لوازم آرایشی دارم خوشحال میشم ازم خرید کنید ای دی روبیکام @janan_4566 قیمتامم مناسبه 🌼🌹🦋♥️
کیا کشتن ؟

فکر کنم جنی که نگهبان گنج بوده کشته راست میگه جن اگه قربونی نکنی وبهش خون ندی و گنجو برداری یا غیب میشه یا تبدیل ب خاکستر میشه ویااینکه جنه میاددنبالت و هربلایی ک بتونه سرت میاره

‎‌‎ ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ🖤🖤🖤‎‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ‎‌‌‌‌‎‌‌
وای یعنی آدمو توی سنگ‌گذاشتن ببین فک کنم دستساز‌خدشون بوده در قدیم ک ب مرور زمان تبدیل به گنج شدن

ببخشید اشتباه تایپ شده بجای سنگ نوشتم گنج 

‎‌‎ ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ🖤🖤🖤‎‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ‎‌‌‌‌‎‌‌
این دوستم خواب دیده که ی جن کلا شبیه دیو بوده بهش گفته ی گنج زیر فلان کوه هست بیا بهت میدمش فقط بکسی ...

کی تله گذاشته جنا؟ 

واقعا هست ففط هم اگ ایشون برن میتونن پیدا کنه چندمورد اینطوری دیدم 

وای میخام بخوابم همجا تاریکه ترسیدم😂

بخدا جدی میگم دوستم کلا وسواسی شده بود گفت من میرم دیدمش کلی طلا بودن

وای یعنی آدمو توی سنگ‌گذاشتن ببین فک کنم دستساز‌خدشون بوده در قدیم ک ب مرور زمان تبدیل به گنج شدن

خیلییی قدیم آدما که فوت میشدن میگفتن که دارایی هاشون رو باهاشون خاک کنن حتی قاشق و ظرف هاشون یا سکه و طلا و لباس هاشون ‌.و سنگ قبرشون مثل قبر های الان بوده ولی سنگش جنسی داشته که شکسته نشه و طلا ها محفوظ بمونن

و به مرور زمان فرسایش و ...اتفاق افتاده و زمین تحلیل رفته ولی سنگ ها بصورت بزرگ باقی موندن .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

آره بابام پیدا کرده بود با دوستشبعد قسم ناموس و اینا خورده بودم که سره هم کلاه نزارندنبال آب کردنش ب ...

چ ربطی داره انقدر زورم میاد گنجو خدابهشون داده برمیراث فرهنگی چه؟زیاد دنبال میراثه خب پول اینهمه تلاش اینارو میداد خدایا صبربده

فکر کنم جنی که نگهبان گنج بوده کشته راست میگه جن اگه قربونی نکنی وبهش خون ندی و گنجو برداری یا غیب م ...

ن اینطوریم نیست ک قربونی کنی نمیکنم ایناشو دعانویسا میدونن ولی همونجا بهت اسیب میزنن یا اینکه اگه بتونی درش بیاری گنج و هیچ خیری نمیبینی همش مشکل میریزه سرت 

مثلا ی جا کلیپ دیدم داشتن در میاوردن یهو ی اتیش بزرگ همه جارو گرفت بی دلیل داشته اخطار میداده جنه یا اینکه سنگ میزده بهشون ک برن

شوهر خواهرم مهندس عمران

سر یه زمینی بودن وقتی زمینو کندن یه مکعب‌ خیلی بزرگ (مکعب طلا پیدا شده اونلحظه کسی ندیده جز شوهر خواهرم سریع نمیدونم‌یهدچیزی انداخته روش چیکار کرده گفته برید استراحت خلاصه مکعبه جوری بوده که نمی‌شده برس داشت چون  بشدت سنگین بوده

آخرشم نیمدونم‌چیشد ولی فکر کنم برش داشتن چون بعداز اون قضیه خواهرم از همه قطع ارتباط کرد و وضع زندگیشون هم بهتر شد خیلیم کند اخلاق شد یا همه‌حتی با خانواده ما اصلا راضی نیست ما بریم خونش 

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
جدی یعنی طلا بمونه زیاد بوی سمی تولید میکنه؟

مه به طلا مربوط نیست اون گنج ها خیلی قدیمی هستن قاطیشون سکه و وسایل فلزی هم دارن و ظرفی که توش گنج قرار گرفته زیر خاک یه گاز تولید میکنه که تا وقتی زیرخاک هست اتفاقی نمیفته ولی وقتی کسی گنج رو پیدا کنه نباید بعد باز کردن در ظرف اون گاز رو تنفس کنه چون خطرناکه و کشنده هست و بیماری میاره

گاهی هم بخاطر طلسمش هست که گاز تولید میشه

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

کی تله گذاشته جنا؟ واقعا هست ففط هم اگ ایشون برن میتونن پیدا کنه چندمورد اینطوری دیدم

آره بخدا واقعاهست البته بهش گفته خدت بیا بهت میدمش ولی باباش میگه میترسم شاید میخاد مجنونش کنخ