2777
2789
عنوان

تجربه من از خوردن کلروفیل

| مشاهده متن کامل بحث + 36094 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک‌دوره

دستت دردنکنه که گفتی رفتم دربارش خوندم خیلی عالیه هیچ‌ عوارضی نداره خدا خیرت بده

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

ی مایع سبز رنگه هر روز ناشتا داخل آب ۱۵قطره میذاری میخوژی از ……ک. اااااا. ل. ا خریدم

دیجـی کالا؟ لینکشو میتونی بذاری بیزحمت 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

یا عکسشووو

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

دستت دردنکنه که گفتی رفتم دربارش خوندم خیلی عالیه هیچ‌ عوارضی نداره خدا خیرت بده

فدات گلم فقط اگه صورتت معمولا جوش میزنه 

ممکنه یهو کلی جوش بزنی ولی میره 

من خودم صورتم جوش نمیزنه نزدم دیگه

اره گلم عکسشو گذاشتم د. یی. ج. ی. ک. ل. ا نظرات هم بخون حتما

مرررسی 

فدات گلم فقط اگه صورتت معمولا جوش میزنه ممکنه یهو کلی جوش بزنی ولی میره من خودم صورتم جوش نمیزنه نزد ...

منم گاهی شاید یکی دوتا جوش بزنم

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

منم خوردم خدایی باورم نمیشد یه روز تو زندگیم پوستم صاف شه هر کرمی بگینو امتحان کردم میلیون ها تومن هزینه کردم برای پوستم ولی خدایی اینو خوردم دیگه جوش نمیزنم البته تا الان نزدم الان ۶ ماهه استفاده میکنم.