2777
2789
عنوان

😬شب نشيني😬

| مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 65 پست

منم دراز کشیدم غصه میخورم 😢😢😢😢 سه روز عقب انداختم همش فکرم مشغوله که باردارم یا نه و میدونمم که مثل این هشت ماه بازم نیستم 😢😢😢😢 ای خدا چی میشه به منم بچه بدی اخه😢😢😢😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دراز کشیدم غصه میخورم 😢😢😢😢 سه روز عقب انداختم همش فکرم مشغوله که باردارم یا نه و میدونمم که ...

پريودات منظمه يا قبلا هم عقب انداختي؟

ان شااله اين ماه بارداري حتما

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم....

منم کلی گریه کردم

بازم همش اشکم در میاد

مریم از قائم شهر بیاد بهم پیام بده.زن سابق شوهرمومیگم.مرسی.......    😉😉😉😉😉😉                                  .حالا خوب شد . 😐😐😐🤕😷😷😷😷😷
پريودات منظمه يا قبلا هم عقب انداختي؟ ان شااله اين ماه بارداري حتما

تقریبا منظمه ، فقط یبار نزدیک دوماه نشدم تا امپول زدم و شدم بلخره .

فکر نمیکنم ، خدا منو یادش رفته😔😔😔😔

کتی این عکسه یا استیکر؟؟؟

عکس

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
عکس

اهان میخواستم بگم استیکرات تقویتی چی میدی اینقدبزرگن  

و خداوند بهترینها را با "ب"شروع کرد بهترین کلمه بسم الله بهترین نمره بیست بهترین مکان بهشت بهترین فصل بهار بهترین حس بینایی و بهترین هدیه 💋
اهان میخواستم بگم استیکرات تقویتی چی میدی اینقدبزرگن    

کود حیوانی  

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....

فیلم ترکی سینمایی عشق بی پایان دیدم خیلی قشنگ بود

و خداوند بهترینها را با "ب"شروع کرد بهترین کلمه بسم الله بهترین نمره بیست بهترین مکان بهشت بهترین فصل بهار بهترین حس بینایی و بهترین هدیه 💋
کود حیوانی    

Ok...منم بهشون کودحیوانی میدم ببینم رشدمیکنن یانه

منم شوهرم شیفته شبه اومدم خونه مامانم،دراز کشیدم حالت تهوع امونمو بریده یکماهم هست شیاف استفاده میکن ...

واای یبوست خیلی بده مایعات زیادبخور...