2777
2789
عنوان

از ابان 😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی کل بچگیم ظلم بود ک وقتی بابا خواب حرف نزن ، راه نرو ، بازی نکن 😭😭😭من نمی‌دونم قرص و وسیله رو ...

نوش جون بایات گلم چه حرفیه

قرص و وسیله برای اوایل جوونیه ، چون جوونا بی عقلن انقدر که نیازشون بالاست ولی تو سنین بالا دیگه اون جو جوونی رو ندارن که علکی تصمیمی بگیرن

قرص و وسیله بمونه برا شما جوونا از اونا گذشته دیگه نمیتونن

پسر

انشالله به سلامتی

وقتی بیاد به صداش عادت میکنی. اگه بابات مرد آرومی باشه حتما بچه هم همینجوری میشه. 

مطمئن باشه اگه بعد هم بچه گریه کنه از ناراحتی اون  هم خودت گریه میکنی. هنوز نیومده استرس نداشته باشه. 

مردک بی همه چیز درخواست دوستی نده.

چه استقبالی خوش به حال اون بچه منم یه برادر ۸ ساله دارم ، مث ۲ تا رفیقیم با هم شما هم نگران نباشید ا ...

ن تاپیک های قبلم هست اینقدر هم دل سنگ نیستم 💔🙂

چرا نشستی غمبرک گرفتی  خدای نکرده اتفاق بدی واسه بچه بیوفته اون موقع میگی چرا واسه بدنیا اومدنش اینجوری کردم 

عادت میکنی بهش دا

یـه دخـتر بـا قلبـی مهربون🫠🤗و روحـی آزاد🫧💙عـاشـق کـتاب‌ها، فیـلم‌ها و داسـتان‌هـایـی کـه مـن رو بـه دنیـاهای دیگـه مـی‌برن. بـه دنـبال پیـدا کـردن مـعنای زنـدگی در مـیان کلـمات و تـصاویر هـستم.

انشالله به سلامتیوقتی بیاد به صداش عادت میکنی. اگه بابات مرد آرومی باشه حتما بچه هم همینجوری میشه. م ...

هم مامان آروم هم بابام هم خودم کلا خونمون سکوت

چرا نشستی غمبرک گرفتی خدای نکرده اتفاق بدی واسه بچه بیوفته اون موقع میگی چرا واسه بدنیا اومدنش اینج ...

چون هر چی فکر میکنم اوضاع خونه مناسب نیست 

حتی استرس زایمان مامانم رو هم دارم 

کسی نیست ازش مراقبت کنه 

خیلی بی کسیم 🙂💔