2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من كه ميز ناهار خورديمو دو ماه پيش فروختم 

من همون اول که اوردم، دیدم جا ندارم پس فرستادم. سرویس خوابمو یه ماه پیش فروختم. امروز به این فکرمیکردم مبلا رم بفروشم پتو و پشتی پهن کنم دور خونه، مثل مسجد  

خیلی خوبه، جا باز میشه. اصلا دوس ندارم ازین چیزا. مثل قدیمی ها فکرمیکنم  

خدایا شکرت بخاطر گل بهشتی که بهم دادی...
میندازین لباس شویی؟؟ من پرده هامو تازه خریدم میخوام خودم بشورم میترسم خراب بشه

با دست میشورم و نرم کننده هم میریزم راحت هم اتو میشه

خدایا به خاطر تمام نعمت هایی که بهم دادی شکر....همسر و پسر و دختر گلم ،بزرگترین و با ارزشترین دارایی من هستند....سلامتی اونها آرزوی همیشگی منه....
من؟

اره عیزم. هم شما هم اون یکی ک عکس گذاشتن.

اخه من میخام برم خونه جدید مستاجری.

ولی حیفم میاد توی خونه ای ک مال خودم نیست خرج کنم.

منظورم پرده و میز ناهارخوری و استیکر دیواری و...

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
من همون اول که اوردم، دیدم جا ندارم پس فرستادم. سرویس خوابمو یه ماه پیش فروختم. امروز به این فکرمیکر ...

ااااا جدى 

من ميز ناهار خوريمو بخاطر كمبود جا فروختم ولى نميتونم از وسيله هاى ديگه م بگذرم 

چرا تخت رو فروختى 

مبل ها رو نفروش حيفه به قول خودت خونه ات مثل مسجد ميشه هااا

پسر نازنینم ، همین که تو را دارم ،بهترین هدیه ی دنیا را دارم ، دیگر بین ستاره ها به دنبال درخشان ترین ستاره نیستم ، در میان گلها به دنبال زیباترین گل نیستم ، تو کهکشانی هستی از پر نور ترین ستاره ها ،ممنونم که به دنیا من آمدی و زندگی را برایم زیباتر از همیشه کردی💖💖💖💖
نه عزیزم انچنانی نیست که دو تا پنجره با والان د  یک و نیم

بنداز لباسشویی، گیره و سرب و همه چیشو دربیار. بعد وقتی نم داره آویزون کن و سربشو بزن، اصلا چروک نمیشه

ااااا جدى  من ميز ناهار خوريمو بخاطر كمبود جا فروختم ولى نميتونم از وسيله هاى ديگه م بگذرم&nbs ...

مبل رو شوخی کردم، نمیفروشم.

ولی از تخت اصلا استفاده نمیکردم، فقط یه اتاق رو بیخود اشغال کرده بود. اصلا رو تخت راحت نیستم، رو زمین یه آرامش دیگه داریم، هم خودم، هم همسرم

مبل رو شوخی کردم، نمیفروشم. ولی از تخت اصلا استفاده نمیکردم، فقط یه اتاق رو بیخود اشغال کرده بود. ا ...

اها مهم راحتى خودتونه 

خوشبخت باشيد 🌹

پسر نازنینم ، همین که تو را دارم ،بهترین هدیه ی دنیا را دارم ، دیگر بین ستاره ها به دنبال درخشان ترین ستاره نیستم ، در میان گلها به دنبال زیباترین گل نیستم ، تو کهکشانی هستی از پر نور ترین ستاره ها ،ممنونم که به دنیا من آمدی و زندگی را برایم زیباتر از همیشه کردی💖💖💖💖