من همون اول که اوردم، دیدم جا ندارم پس فرستادم. سرویس خوابمو یه ماه پیش فروختم. امروز به این فکرمیکردم مبلا رم بفروشم پتو و پشتی پهن کنم دور خونه، مثل مسجد
خیلی خوبه، جا باز میشه. اصلا دوس ندارم ازین چیزا. مثل قدیمی ها فکرمیکنم
ولی حیفم میاد توی خونه ای ک مال خودم نیست خرج کنم.
منظورم پرده و میز ناهارخوری و استیکر دیواری و...
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
من همون اول که اوردم، دیدم جا ندارم پس فرستادم. سرویس خوابمو یه ماه پیش فروختم. امروز به این فکرمیکر ...
ااااا جدى
من ميز ناهار خوريمو بخاطر كمبود جا فروختم ولى نميتونم از وسيله هاى ديگه م بگذرم
چرا تخت رو فروختى
مبل ها رو نفروش حيفه به قول خودت خونه ات مثل مسجد ميشه هااا
پسر نازنینم ، همین که تو را دارم ،بهترین هدیه ی دنیا را دارم ، دیگر بین ستاره ها به دنبال درخشان ترین ستاره نیستم ، در میان گلها به دنبال زیباترین گل نیستم ، تو کهکشانی هستی از پر نور ترین ستاره ها ،ممنونم که به دنیا من آمدی و زندگی را برایم زیباتر از همیشه کردی💖💖💖💖
مبل رو شوخی کردم، نمیفروشم. ولی از تخت اصلا استفاده نمیکردم، فقط یه اتاق رو بیخود اشغال کرده بود. ا ...
اها مهم راحتى خودتونه
خوشبخت باشيد 🌹
پسر نازنینم ، همین که تو را دارم ،بهترین هدیه ی دنیا را دارم ، دیگر بین ستاره ها به دنبال درخشان ترین ستاره نیستم ، در میان گلها به دنبال زیباترین گل نیستم ، تو کهکشانی هستی از پر نور ترین ستاره ها ،ممنونم که به دنیا من آمدی و زندگی را برایم زیباتر از همیشه کردی💖💖💖💖