2777
2789

خانما خیلی اذیت میشم

تا ی مجلس دعوت میشیم من همش حالم گرفته میشه ک وای دختر خوشگل شاید بیادو.....

هزار تا فکرو خیال میکنم 

همش میترسم خیلی خوشگل باشه تو جمع 

ی طوریم استرس دارم همه فکرو ذکرم میشه این ک ببینم زن ها چ قیافه ایی دارن یا میگم وای نکنه مجلس همه رن و مرد ها جمع بشن ی جا همش میترسم خلاصه 

اینم بگم هنو هیچی از شوهرم ندیدم 

ولی خوب دیدم نگاه میکنه

خودمم بخدا تعریف نباشه همیشه هرجا میرم میگن خوبی

نمیدونم‌چ مریضی من دارم سختمه 

کسی هم مث من هست 

شماهم مث من هستین یا ن

چطوری خودتون و کنترل میکنید 

خوب چرا نمیری دکتر روانپزشک دارو بگیری 

الان هر راه حلی ما بدیم چی رو قراره حل کنه 

این حرفا مقطعی هست 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی بده همش دام غصه میگیرههمیشه بهترین لحظه ها کوفتم میشه

ببین همشم تقصیر ما نیستا. مثلا شوهر من تو جمعی اگه دخترای فامیلش باشن حتی اگه از من پایین تر باشم انقد توجه می‌کنه بهشون که من اعتماد به نفسم از بین می‌ره. متاسفانه مرد تو اعتماد به نفس زنش موثره

وزن اولیه: ۸۰ وزن فعلی: ۷۶ هدف نهایی:۶۰😍                هدف اول:۷5🔓 هدف دوم:۷۰🔒 هدف سوم:۶۵🔒        هدف آخر:۶۰😍🎊