2777
2789
اوووه من داغون شده بودم سر این موضوعفیلم و عکساشو پاک کن. ویساشو پاک کن. کادوهاشو بزار یه جایی که دس ...

دقیقا من کادوهاش با بی رحمی پاره کردم خراب کردم انداختم رفت

انگار با هر بار خراب کردنشون محبتتم نسب بهش میریخت و کم میشد

بعد چند سال کات شدببخشید و چرا کات شد

بدترش سر خواهرم اومد اونم لانگ بود

کلا روابط لانگ.....نمیپسندم اصلا

۱ سال بود. سرش با یه همشهری خودش گرم شد. خیانت.

همونی که میگفت خیانت کار انسان های کثیفه خودش خیانت کرد😂

الان میخندم ولی اون موقع زجرکش شدم. بهترین راه درمان، حذف کامل از زندگیتونه. همه راه های ارتباطیو ببندین.

پس زخم هایم چه میشوند؟ نور از همانجا وارد میشود🌟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا من کادوهاش با بی رحمی پاره کردم خراب کردم انداختم رفتانگار با هر بار خراب کردنشون محبتتم نسب ب ...

بهترین کارو کردی عزیزم

بعضیا یه سال نگه میدارن همش خودشون دوس دارن غصه بخورن اهنگ بزارن گریه کنن عکسای اون لاشیو بوس کنن

این کارا چیه اخه. اگه ادم خوب و عاشقی بود ول نمیکرد بره. حدف کامل بهترین کاره منم همه چیزشو یاده انداخته بودم تو دریا.

اها بعدش با آدم جدیدی آشنا شدید؟

بله ازدواج کردم

اینکه عشق یه باره و فلان اصلا درست نیست بنظرم

نگین عاشق نبودی چون واقعا بودم

ولی انسان به عقل هم احتیاج داره نه فقط قلب...

البته بلافاصله وارد رابطه نشدم. اصلا. مدتی تنها بودم و فکر کردم و درس گرفتم.

بعدشم باز عاشق شدم اما این بار پخته تر.

تازه بعدا که حالم خوب شد میگفتم خدایا من چرا این همه برای اون آدم.... غصه خوردم؟

از کجا فهمیدی داره خیانت میکنه؟

مشخص بود. زن میفهمه. حتی وقتی به این موضوع شک میکنین هم میتونه درست باشه.

رفتارای مشکوک زیاد داشت از یه جایی به بعد. در حد ۲ ماه.

مشخص بود. زن میفهمه. حتی وقتی به این موضوع شک میکنین هم میتونه درست باشه.رفتارای مشکوک زیاد داشت از ...

اخه اون بیچاره همش با منه.من آنقدر تو نی نی سایت تاپیک خیانت خوندم تو رابطم خیلی شکاکمممم

بعدش شما حضوری وارد رابطه شدید با همسرتون؟

...
منم رابطم لانگه خیلی استرس دارم هر روز برام دعا کن بخیر بگذره

اخی عزیزم. فکرای ما به اتفاقا واقعا انرژی و جهت میدن. بهش فکر نکن. از اون طرف دخترعموی من با لانگ ازدواج کرد و عاشق و خوشبختن. اینجوری نیست همشون تهش بد باشه. ولی نباید انقدری وابسته بشیم که اگه طرف به هر دلیلی رفت، خودمون رو هم از دست بدیم.

دیر جواب دادن به پیام ها در حد ۸ ساعت، اینکه به راحتی اشکمو در میاورد و میزاشت با غم بخوابم، دیگه برای اشتی تلاش نمیکرد بعد قهر، حرفای شوخیمو جدی مزگرفت و جدیامو شوخی، تلاشی برای دیدار نمیکرد، شب بخیر نمیگفت و بعضی شبا نبود، هر شب میگفت با دوستام میرم بیرون... اووو خیلی نشونه داره 

اخه اون بیچاره همش با منه.من آنقدر تو نی نی سایت تاپیک خیانت خوندم تو رابطم خیلی شکاکممممبعدش شما حض ...

عزیزم، وقتی خیانت میکرد همش با من نبود. نگران نباش. اصلا وارد تاپیکای خیانت سعی کن نشی. انرژی بد میفرسته به واقعیت و زندگی.