2777
2789

نه کادو میخره نه تبریک میگه مگه اینکه خودم بهش بگم  همیشه هم با دعوا و قهر کادو گرفته  تازه یک هفته بعدش . بنظرتون فردا سالگرد ازدواجمونه اصلا نگم ؟

دلم برای بچگیام خیلی تنگ شده 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اتفاقا امروز سالگرد ازدواجه دوستشه بهش گفتم ۲۴امم سالگرد دوستی ما هستا 😆

گفت ما سالگرد زیاد داریم 😩

البته من تو برنامم هست کیک بگیرم ببرمش کافه همه چی کادو نیست همینکه به یاد باشه کافیه

توام از همینجا شروع کن بگو مهم اینه که بیادت باشه اصلا کادو نمیخام یه شاخه گلم کافیه

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
شما با شوهراتون از روز قبل راجب سالگرد ازدواجتون صحبت و برنامه ریزی میکنید ؟

روز قبل چیه کلا مناسبتها رو باید از دوماه قبلش یادآوری کنم تا اون روز به نتیجه برسه 😂😂😂

مهربون میشه لطفا واسه سلامتی خانواده ام و نی نی تو راهیم یه صلوات مهمونم کنی❤❤مرسی فداااات😍😍خدا جونم شکرت که حکمتت با خواسته دلم یکی شد😍❤❤وهو الرحم الراحمین❤❤

مال منم....و من عینِ خیالم نیست

خب مهم نیست براش

بس که بووووووووقه

ولش کن خواهر

دلخوشی های دیگه ای برا خودت بساز

مال منم همين بود هيچ مناسبتي كاري نميكرد 

منم تصمیم گرفتم کلا مناسبتارو به روی خودم نیارم  کادو هم نمیخرم خیلی سخت گرفتم به خودم تو این مدت به خاطر مناسبتا حتی روز زنم زنگ زد به مادرش تبریک گفت ولی به من نگفت 

ما هم ۲ شنبه سالگرد ازدواجمونه 

شوهر منم بادش نیست ولی من کلی ذوق دارم 

میخوام برم کیک  سفارش بدم  روی میز رو طرح بدم با شکلات و شمع و بادکنک و ژله و جعبه کادو .و.... مطمینم خوشحال میشه

انشالله وارد ۱۴ سال میشیم دخملیم و خودمم لباس تقریبا رنگه تم میپوشیم 

خودت کیف کن مهم لینه که شاد باشی بدون غر زدن و دعوا اینکارو بکن بلد از دو سه بار مناسبت رو یادش میمونه مطمین باش در ضمن خودت برای خودتم کادو بگیر و کنار کادویی که برای همسرت میگیری بزار خیلیییی مهمه و اثر داره 

اون کادو  بگیره با دعواا اصلاااااا پشیزی به نظرم ارزش نداره حتی اگر قصری از طلا باشه

خدایا کمکم کن
ما هم ۲ شنبه سالگرد ازدواجمونه  شوهر منم بادش نیست ولی من کلی ذوق دارم  میخوام برم کیک & ...

اخه خیلی شده اینکارا رو کردم ولی بازم اصلا کاری نمیکنه . میخوام منم از یاد ببرم مناسبتارو تا دیگه ناراحت نشم .