2777
2789
عنوان

واقعیه که میگن

| مشاهده متن کامل بحث + 1369 بازدید | 75 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تا حالا هم دیدی برده باشن؟مگه ممکنه؟🙄مگه بی صاحابه بچه بیان بردارن ببرن؟

اره من دیدم

یکی از اقواممون شوهرش جن زده‌اس ینی از هر دو روز یه بار جن میره توش یه کارایی از خودش نشون میده 

وقتی خانمه بچه‌اش یه ماهش بود شوهر عمم جن زده میشه حرفایی که میزد رو جن ها میزدن به خانمه میگف این بچه خودمونه باید ببریمش بعد خانمه مجبور بود چون شوهرشه خیلی صبر کرد تا یه خانم همسایه اومد کمکش

تا حالا هم دیدی برده باشن؟مگه ممکنه؟🙄مگه بی صاحابه بچه بیان بردارن ببرن؟

نه عزیزم ندیدم خودم ولی شنیدم و اینکه کار ندارن بچه صاحاب داشته باشه یا نه گاهی حتی برای اذیت کردن همون صاحب بچه اینکارو میکنن

مادر رو تا ده روز بچه تا ۴۰ روز زیر بالش و بالاسرشون قیچی پیاز چاقو قرآن گاها کمی نمک میزارن و اگه اشتباه نگم شب ۶ برای مادر خیلی سنگین میگن تنها نخوابه جنی هم ک ازش اسم میبرن آل 

عزیزم لیلیث چیه یکم توضیح میدی لطفا؟

نمیدونم واقعیه یا ن ولی ی فیلم دیدم راجبش

میگف لیلیث معشوقه اول حضرت ادم بوده

بعد ازین که حوا اومد ادم لیلیث رو ول کرد و رفت سراغ حوا

لیلیث بخاطر حسادت با حیوون ها هم خواب میشه و میبینه بچه هایی ک دنیا میاره خیلی زشت و بد قواره ان ولی بچه های ادم و حوا خیلی خوشگلن تصمیم میگیره بیاد بچه ها نوادگانشونو بدزده و ...

من زیاد راجبش تحقیق نکردم ولی یکی دوبارم مثلا تو سایتی اینستایی چیزی دیدم میگن داستان همینه 

اگه کسی هستی که منبع خبریت بی بی سی و اینترنشناله و منتظر نجات از طرف ترامپ و پهلوی هستی با من وارد بحث نشو🤡

تو روخدا این چه تاپیکی بود دیدم من😐من خودم غمگین بودم و دلتنگ الان ترس هم اضافه شد😐

✖️◼️خودمونو به خواب نزنیم وقتی حس اضافه بودن کردیم یعنی یکی دیگه جامونو پر کرده پس بهتره دیگه نباشیم…◾🖤

امان از جهل ما آدما....

آقا چرا کفر میگید؟ جن میاد میبره؟ به همین راحتی؟ خدا کی اینقدر بی تفاوت و نعوذبالله بی مسئولیت شده نسبت به  بنده هاش؟ نه جن و نه هیچ موجود غیر مادی دیگه ای اراده و اجازه نزدیک شدن به ادمیزاد و نداره 

نه عزیزم ندیدم خودم ولی شنیدم و اینکه کار ندارن بچه صاحاب داشته باشه یا نه گاهی حتی برای اذیت کردن ه ...

ما یه دختر تو دهات مامانم اینا بود سه تا پستان داشت و همیشه در حال حرف زدن با یکی بود که کسی نمیدیدش البته نمی‌فهمیدم چی میگه مادرش حمامی بوده نوزاد رو می‌زاره تنها تو حمام گفتند اجنه عوضش کردند چون خیلی خوشگل و سالم بده