2821
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ج بی محتوا ترینه فقط تو آمار و تحلیل مونده

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت. از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندانی یک سگ را دلگرمی و قفس یک بلبل را موسیقی میپندارند ، عشقی فوران نخواهد شد. ما چه میدونیم آدمایی که امروز میبینیم با چه حالی سرپان پس یا مهربون باشیم یا ساکت. خانما لطفا اگه حتما کارم دارید درخواست بدید فقط♡

به ج گفت برنامه بده اونم نداد

😂😂 پزشکیان هیچی بلد نیست میگ بعدا با کارشناسا صحبت میکنیم 

فقط تنها راه حلی ک داده این بوده ک خب گرون میکنیم مردم کم کم عادت میکنن بنزین ۲۵ تومنی و ...

و من ب این فک میکنم وقتی انقد بی برنامس هیییچ ایده و برنامه ای نمیگه فقط احساسی مشکلات میگ تا حس همد ...

اون یکی چی داره ک بهش رای بدن؟ میخواد همین راهو ادامه بده بدتررررر میشه

وگرنه اون حداقل مردمو میفهمه کاری میکنه حل بشه

ج حتی این کارم نمیکنه

خداوکیلی دکتری ک باسواده انگلیسی بلده اونهمه هم از خدا پیغمبر سرش میشه خط ب خط آیه حفظه بیان میکنه رو با این مقایسه نکنید

اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)

وایی پزشکیان همش دروغ تحویل میده همشم حرفاشو عوض میکنه ی بار میگ بنزین گرون میشع ی بار میگ ن تازع رو ...

پزشکی فقط مشکلات رو مطرح میکنه نه طرح میده نه برنامه فقط مسخره بازی درمیاره و توهین میکنه 

ای کاش میشد خدا رو بغل کنم بگم مرسی مهربون❤️
😂😂 پزشکیان هیچی بلد نیست میگ بعدا با کارشناسا صحبت میکنیم فقط تنها راه حلی ک داده این بوده ک خب گر ...

من کل مناظره ها رو نگاه کردم 

اصلا چیزی از بنزین ۲۵ نیست 

از خودت حرف نزن

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت. از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندانی یک سگ را دلگرمی و قفس یک بلبل را موسیقی میپندارند ، عشقی فوران نخواهد شد. ما چه میدونیم آدمایی که امروز میبینیم با چه حالی سرپان پس یا مهربون باشیم یا ساکت. خانما لطفا اگه حتما کارم دارید درخواست بدید فقط♡

😂😂🕊ههدقیقا باهم همنظریم با اینکه من دلیلی نمیبینم کسی ب پ رای بده

عزیزم بالخره مردم خودشون عقل دارن به کی رای بدن و وقتی هم که دکتر پزشکیان رئیس جمهور شد خودت میفهمی 

2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز