2821
2789
عنوان

بلد نیستم ...

569 بازدید | 24 پست

سلام بچه ها من آدمی هستم که شدیدا احساسی هستم ولی نمی تونم این احساسم رو بروز بدم مثلا وقتی با دوستم دارم حرف می زنم نمی تونم خیلی راحت باهاش باشم یا موقع صحبت بیشتر شنونده هستم تا حرف بزنم و نمی تونم احساساتم رو بیان کنم و یه رابطه صمیمی تری داشته باشم دیدین بعضی از آدما چنان‌ خوب و قشنگ حرف می زنن و طرف رو جذب خودشون می کنن اخ اخ موندم چه قدرتی دارن آخه ؟ چکار باید کنم تا بتونم خیلی راحت با اطرافیانم ارتباط برقرار کنم بدون هیچ ترس یا استرسی 

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است!

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من یه دوستی داشتم میدیدی میخواد یکیو جذب کنه زل میزنه بهش بعد بهش میگه وای خیلی خوشگلی خیلی فلانی کلی خودشیرینی و اینا اخرشم تو گوشم میشه اه اه خیلی ازش بدم میاد😐😐😐

Don’t believe your sense of first meeting never.
من یه دوستی داشتم میدیدی میخواد یکیو جذب کنه زل میزنه بهش بعد بهش میگه وای خیلی خوشگلی خیلی فلانی کل ...

منم خیلی از اینطور آدما بدم نید

تو هم به نوبه خودت خاص و خواستنی هستی، همه که نباس مثل هم باشن

یعنی واقعا این طوریه؟  مثلا من یکی از دوستام رو خیلی دوست دارم هر وقتم که می رم دیدنش فقط تو یه چارچوب خاص حرف میزنم درحالی که دوست دارم باهاش صمیمیت بیشتری پیدا کنم و راحت باهم حرف بزنیم البته اون راحته ولی من می خواما اما نمی تونم