2777
2789
آره من ۱۷۲ بودم. بعدش دیگه تقریبا رشد نکردم. آخر دبیرستان اندازه گرفتم دیدم شدم ۱۷۴.بین دوستام اکثرا ...

اللن دخترم ۱۰سالشه، تقریبا ماهی ۱سانت رشد میکنه،مثلا سه ماه سه ماه میره چکاب دکتر غدد،قد میگیره ۲یا ۳سانت رشد داره

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

آره من ۱۷۲ بودم. بعدش دیگه تقریبا رشد نکردم. آخر دبیرستان اندازه گرفتم دیدم شدم ۱۷۴.بین دوستام اکثرا ...

ببین فک کنم اون دو سه سانت که بعد بلوغ رشد می کنه به خاطر استخونا و رفع گودی کمر و غوز نکردنه . الانم خیلیا بیان غوز کمر رو رفع کنن و یکم ورزش کنن و بدنشونو صاف کنن چند سانت بع  قدشون اضافه میشه

ببین فک کنم اون دو سه سانت که بعد بلوغ رشد می کنه به خاطر استخونا و رفع گودی کمر و غوز نکردنه . الان ...

حرفتون درسته ولی من بلندتر شدم واقعا. مشکل قوز و اینا هم هنوز دارم و دارم سعی میکنم رفعش کنم

اللن دخترم ۱۰سالشه، تقریبا ماهی ۱سانت رشد میکنه،مثلا سه ماه سه ماه میره چکاب دکتر غدد،قد میگیره ۲یا ...

سلام عزیزم دخترت پریود شده ؟

اگه تا الان پریود نشده قدش که خیلی خوبه سن استخوانی چند ساله ست ؟

تهران هستی عزیزم دکترت کیه ؟

سه سال تحت نظر یه دکتر بود که می‌گفت فعلا امپول لازم نیست. چندماهه دکترش مارو گذاشت رفته خارج، دخترشو عوض کردم خرداد بردمش پیشش که ایشونم گفت فعلا لازم نیست امپول

سه سال تحت نظر یه دکتر بود که می‌گفت فعلا امپول لازم نیست. چندماهه دکترش مارو گذاشت رفته خارج، دخترش ...

ببین به نظرم قدش خوبه چون دیدم دکترا میگن باید پریودی بالای قد ۱۵۰ شروع بشه دختر شما ۱۵۰ و هنوز پریود نشده پس هنوز جای رشد داره 

بلوغش از چند سالگی با چه قدی شروع شد ؟ 

دختر منم از ۸ سال ۶ ماه سینه ش جوانه زد دکترش که یکسال و نیم زیر نظر بود گفت باید توقف بلوغ بزنی ولی من چون می ترسیدم رفتم تهران یکی از بهترین دکترا گفت الان اگه بزنی جلوی جهش قدی بچه گرفته میشه بزار جهش تمام بشه اگه قدش کم  بود آن موقع می‌زنیم فعلا الان ۸ سال ۱۱ ماهشه با قد ۱۳۰ دیگه منم به دکتر اعتماد کردم و فعلا شروع نکردم 

دکتر به شما گفته احتمال داره شروع کنه برا دخترتون یا نه گفته کلا لازم نیست ؟؟؟

راستی سن استخوانی دختر من حدود یکسال و نیم دوسال جلو حدود ۱۰ و نیم یازده سال

دختر من از ۷سالگی، ولی سینه جوانه نزده بود درد داشت که بردمش اول اکو فکر کردم قلبش باشه ولی بعدش فهمیدم بخاطر بلوغ هست.همون موقف آزمایش و عکس  نوشت عکسش اون موقع درست با سنش بود ولی الان بیشتره،قدش اگه اشتباه نکنم ۱۲۸ اینا بود

دختر من از ۷سالگی، ولی سینه جوانه نزده بود درد داشت که بردمش اول اکو فکر کردم قلبش باشه ولی بعدش فهم ...

انموقعه‌ زیر ۸ سال بوده دکتر نگفت بلوغ زودرس یا نه ؟ 

الان نظر دکتر چیه میگه احتمال داره شروع کنه یا کلا نیاز نداره ؟

انموقعه‌ زیر ۸ سال بوده دکتر نگفت بلوغ زودرس یا نه ؟ الان نظر دکتر چیه میگه احتمال داره شروع کنه یا ...

چرا دیگه گفت بلوغ زودرسه.میگن فعلا لازم نیست امپول