2789
عنوان

اسمش چیه😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 78 پست
خریت شاخ و دم نداره جوگیر بودم🥲

مهم نیس دیگه تموم شد جعفرآقا

الان چندسالته 

ازدواج کردی

فردایی خواهد رسید که در آرزوهایم زندگی میکنم.درخواست ندید قبول نمیکنم
مهم نیس دیگه تموم شد جعفرآقاالان چندسالته ازدواج کردی

۲۹سالمه

۲۳سالگی ازدواج کردم ۲سال و چند ماهه جداشدم

(مردوک) او را بدون جنگ و نبرد به درون شواَنّهَ (=بابل) وارد کرد. او شهرش، بابل را از سختی رهانید. او (=مردوک) نبونئید، شاهی را که از او نمی‌هراسید، در دستش (=دست کورش) نهاد.همۀ مردم تین تیر (=بابل)، تمامی سرزمین‌های سومر و اَکَد، بزرگان و فرمانداران در برابرش کرنش کردند (و) بر پاهایش بوسه زدند، از پادشاهی او شادمان گشتند (و) چهره‌هایشان درخشان شد.مردوک سروری که با یاری‌اش به مردگان زندگی‌بخشید (و) آن که همه را از سختی و دشواری رهانید، آنان او را به شادی ستایش کردند و نامش را ستودند.منم کوروش،شاه جهان، شاه بزرگ، شاه نیرومند، شاه بابل، شاه سومر و اَکَد، شاه چهار گوشۀ جهان.پسر کمبوجیه، شاه بزرگ، شاه شهر انشان، نوۀ کورش، شاه بزرگ، شا[ه شهر] انشان، از نسل چیش پیش، شاه بزرگ، شاه شهر انشان.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۲۹سالمه۲۳سالگی ازدواج کردم ۲سال و چند ماهه جداشدم

از صمیم قلبم برات آرزوی خوشبختی دارم عزیزم💖

فردایی خواهد رسید که در آرزوهایم زندگی میکنم.درخواست ندید قبول نمیکنم
از صمیم قلبم برات آرزوی خوشبختی دارم عزیزم💖

مرسی عزیز دلم به همچنین😘

(مردوک) او را بدون جنگ و نبرد به درون شواَنّهَ (=بابل) وارد کرد. او شهرش، بابل را از سختی رهانید. او (=مردوک) نبونئید، شاهی را که از او نمی‌هراسید، در دستش (=دست کورش) نهاد.همۀ مردم تین تیر (=بابل)، تمامی سرزمین‌های سومر و اَکَد، بزرگان و فرمانداران در برابرش کرنش کردند (و) بر پاهایش بوسه زدند، از پادشاهی او شادمان گشتند (و) چهره‌هایشان درخشان شد.مردوک سروری که با یاری‌اش به مردگان زندگی‌بخشید (و) آن که همه را از سختی و دشواری رهانید، آنان او را به شادی ستایش کردند و نامش را ستودند.منم کوروش،شاه جهان، شاه بزرگ، شاه نیرومند، شاه بابل، شاه سومر و اَکَد، شاه چهار گوشۀ جهان.پسر کمبوجیه، شاه بزرگ، شاه شهر انشان، نوۀ کورش، شاه بزرگ، شا[ه شهر] انشان، از نسل چیش پیش، شاه بزرگ، شاه شهر انشان.
پسر باشه یا دختر ؟؟ هر دو رو دارم و همه شونم اینجان @گل__یاستون ۱۶،یا ۱۷ سالته کدوم؟؟؟😂😂@هییی_زند ...

پسر میخواستی کیو بگی 😒😂

منم ۱۸ ام دیگه 😒🥹💋

⁦هیییی_زندگی سابق 😑🌌⁦(⁠✿⁠ ⁠♡⁠‿⁠♡⁠)⁩دوتا کاربریم پرید بخاطر یه آدم بی شخصیت دروغ گو...ایشالا تریلی از روت رد بشه مارمولک ۲ پا.پیدات هم کنم..‌.(رفیقام بهم درخواست دوستی بدین)🥰.فقط یدونه ی از اسم کاربریم کم شد.پروف جدیده قاتی نکنین😁.زیاد کره کره میکنم از بچگی قراره کلیه هامو بفروشم برم کره با دوستام 😂(به دلیل علاقه شخصی مثل تویی که مثلا دوست داری بری آمریکاو ترکیه و..(برا اونایی که چرت میگن)شما هم خواستین بگین اسمتونو بنویسم با هم بریم تا الان ۹۶نفر تو سایت گفتن 😂😁 فیلم و سریال کره ای تو اون یکی شعبه دوم می‌باشد (هیییی_زندگی_۲)که نی نی یار تعلیقش کرد🤣💔ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/1978864 حالت خوب نیست بهم بگو من شنونده و دراک خوبیم بهت کمک میکنم دوستی نداری و تنهایی بازم من هستم 🙂❤️رفیق پایه برا تگ کردن تو تاپیای باحال و خفن به جون تو😎😂 درخواست دوستی ارمیا رو بدون سوال قبول میکنم😌🥺💜خیلی سریع با همه صمیمی میشم تو فقط سلام کن 😂🥹عاشققق مو فرفریااااا🥺🥰❤️عاشق دعوام ...میبینم که مدرکو از دل زمین پیدا کردین تونستین تعلیقم کنین 🥹💔 همون دختریم که با این سن هنوز از دیوار صاف می‌ره بالا😂✌️ #ولی صدای حامیم🍃تایپ شخصیتیم هم ENTP(⁠。⁠♡⁠‿⁠♡⁠。⁠)دیگه رسیدی به آخر امضام به اندازه کافی توضیح دادم برات بیا موز بردار برو.😂🍌🤍 تو شناسنامم  هم همچین اطلاعات ارزشمندی نیست 😂

پسر خداایی بگم؟؟اون ،خدایی جدا از شوخی اسمش خیلییی خوشگله

🥹🥹😂 اومم

منم اسم تورو میدوستم عشقم 🥹🫂یه زمانی میخواستم اسمم بهار یا باران باشه 🥹😂چون رفیق صمیمیمم بهار بود 🥹

⁦هیییی_زندگی سابق 😑🌌⁦(⁠✿⁠ ⁠♡⁠‿⁠♡⁠)⁩دوتا کاربریم پرید بخاطر یه آدم بی شخصیت دروغ گو...ایشالا تریلی از روت رد بشه مارمولک ۲ پا.پیدات هم کنم..‌.(رفیقام بهم درخواست دوستی بدین)🥰.فقط یدونه ی از اسم کاربریم کم شد.پروف جدیده قاتی نکنین😁.زیاد کره کره میکنم از بچگی قراره کلیه هامو بفروشم برم کره با دوستام 😂(به دلیل علاقه شخصی مثل تویی که مثلا دوست داری بری آمریکاو ترکیه و..(برا اونایی که چرت میگن)شما هم خواستین بگین اسمتونو بنویسم با هم بریم تا الان ۹۶نفر تو سایت گفتن 😂😁 فیلم و سریال کره ای تو اون یکی شعبه دوم می‌باشد (هیییی_زندگی_۲)که نی نی یار تعلیقش کرد🤣💔ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/1978864 حالت خوب نیست بهم بگو من شنونده و دراک خوبیم بهت کمک میکنم دوستی نداری و تنهایی بازم من هستم 🙂❤️رفیق پایه برا تگ کردن تو تاپیای باحال و خفن به جون تو😎😂 درخواست دوستی ارمیا رو بدون سوال قبول میکنم😌🥺💜خیلی سریع با همه صمیمی میشم تو فقط سلام کن 😂🥹عاشققق مو فرفریااااا🥺🥰❤️عاشق دعوام ...میبینم که مدرکو از دل زمین پیدا کردین تونستین تعلیقم کنین 🥹💔 همون دختریم که با این سن هنوز از دیوار صاف می‌ره بالا😂✌️ #ولی صدای حامیم🍃تایپ شخصیتیم هم ENTP(⁠。⁠♡⁠‿⁠♡⁠。⁠)دیگه رسیدی به آخر امضام به اندازه کافی توضیح دادم برات بیا موز بردار برو.😂🍌🤍 تو شناسنامم  هم همچین اطلاعات ارزشمندی نیست 😂

🥹🥹😂 اومممنم اسم تورو میدوستم عشقم 🥹🫂یه زمانی میخواستم اسمم بهار یا باران باشه 🥹😂چون رفیق صمیم ...

تگش کن اگه تلکیدین خودم بهتون کالبلی میدم 

نه نه گوه خوردم 

ناموسن؟؟؟؟کجای اسم من قشنگه؟؟؟؟؟؟؟بهار 

یه بنده خدایی هم همینو میخواست🥲😂🤣

ببین الان یه چیزی میگم منصرف میشی

منو بَهار صدا میزنن ،بِهار هم میگن،تو روستامون بعضیا بها‌هم میگن تازه بهال هم هست🤌، یه بنده خدایی هم که میگه باهار ، پاییز هست ، زمستون ، تابستون اینا رو داییامم میگن جدیدن چون جلوشن در این مورد صحبت کردم . ماهور اینا بهم میگه یکیش بری یکیش بهی ، یکی از دوستام‌ صدام میزنه سالک یکی دیگه شونم ستی  

هنوزم میخوای اسمت بهار باشه؟🥲

همیشه میگم بزرگترین ظلمی که پدر و مادرم در حق من کردن این اسم بود

گذر کن از هر چه گذر کرد از تو...

تگش کن اگه تلکیدین خودم بهتون کالبلی میدم نه نه گوه خوردم ناموسن؟؟؟؟کجای اسم من قشنگه؟؟؟؟؟؟؟بهار یه ...

خودت بتون من تعلیق میشم 🤣

خدایی قشنگه تو اصن توی هیچی سلیقه نداری 😒

عزیزم فکر کنم تاپیک صدا زدن اسم منو نشنیدی 🤣

مر .مرمر. ماری. مرو. مار. ممه.ممی.مم.مریانا.ما 

اره بهتر از مریمه که میگن ممه 🥹🤣 نه بابا این چه حرفیه 

خیلیا اسماشون زیاد کوتاه میشه 

خودت بتون من تعلیق میشم 🤣خدایی قشنگه تو اصن توی هیچی سلیقه نداری 😒عزیزم فکر کنم تاپیک صدا زدن اسم ...

سلیقه داشتم که با همچین افرادی دچست شدم دیگه🥲💔

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣امر بهت میگف مم... اینو میدونم ولی توروخدا بگو کی بهت میگفت ماریانا 

از خانواده همون که میدونم؟؟؟😂😂😂چه حوصله ایی داشته مریم و کرده ماریانا

سلیقه داشتم که با همچین افرادی دچست شدم دیگه🥲💔🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣امر بهت میگف مم... اینو میدونم ولی تور ...

دهنت سرویس ریدی بهمون که 🤣🤣🤣

مریانا رفیقام میگن 🥹😂نه خیلیا در کل 😂اونا میگن مرو‌

اره خدایی 🤣

امم ارع دست خودم نبود خووو خودت منظورو بگیر 

امر رو از عمد نوشت یه ی بهش اضاف کن 

مریانا 🥲😂مرو نچ مَیرم‌خودم‌کشنگ ‌تره 

هوف حوصلم 

موضوع یشنهاد بده تاپیک کنم

@هییی_زندگی نمیتونستم جوابت بدم تگت کردم🤣💔